Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μπάσκετ: Αυστηρή καραντίνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μπάσκετ: Αυστηρή καραντίνα

Ολυμπιακός - μπάσκετ: Σε απόλυτο αυτοπεριορισμό οι ερυθρόλευκοι μετά τα 4 κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα και την αναβολή των αγώνων

Ολυμπιακόςμπάσκετ: Τα κρούσματα πουν εντοπίστηκαν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ομάδα. Έτσι, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» αποφάσισαν να μπουν τα μέλη και οι αθλητές της ομάδας να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αυτό, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά. Ήδη οι Πειραιώτες δεν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως τα παιχνίδια τους απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αναβλήθηκαν λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορωνοϊού, που βρέθηκαν στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως και τα τέσσερα θετικά κρούσματα αφορούν παίχτες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έτσι αποφάσισαν να μπουν όλα τα μέλη της ομάδας και οι αθλητές σε καραντίνα. Μάλιστα, αποφάσισαν να ακυρωθούν και οι ατομικές προπονήσεις τους. Ετσι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παραμείνει κλειστό.

Ολυμπιακός – μπάσκετ: Nέα τεστ την Τετάρτη

Την ίδια ώρα, η ομάδα θα υποβληθεί σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού αύριο (18 Νοεμβρίου). Τα αποτελέσματα τους αναμένεται να γίνουν γνωστά το απόγευμα. Έτσι, με βάση το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις για το πως θα κινηθούν και πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Παράλληλα, τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας που αναβλήθηκαν, θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες. Κάτι που θα πραγματοποιηθεί μόλις ξεπεράσει ο Ολυμπιακός το πρόβλημα του κορωνοϊού και είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Δείτε ακόμη:

Τέταρτο κρούσμα, αναβολή στα ματς με Μπάρτσα, Βιλερμπάν
Πνέουν μένεα στον μπασκετικό Παναθηναικό για τον εξοβελισμό από το “project Βοτανικός”
Συγχαρητήρια Φαντ Σχιπ και στροφή στον “τελικό” με Σλοβενία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις