Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πορεία Πολυτεχνείου 2020 ΚΙΝΑΛ: Υπέρ της απόφασης Γεννηματά ο Μαργαρίτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πορεία Πολυτεχνείου 2020 ΚΙΝΑΛ: Υπέρ της απόφασης Γεννηματά ο Μαργαρίτης

Πορεία Πολυτεχνείου 2020 ΚΙΝΑΛ: Αυτές τις μέρες η προσοχή είναι σε έναν άλλο δύσκολο αγώνα, συμπληρώνει

Πορεία Πολυτεχνείου 2020 ΚΙΝΑΛ: Ξεκάθαρη στάση υπέρ της απόφασης της Φώφης Γεννηματά να μη συνυπογράψει το κείμενο των ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 για την πορεία του Πολυτεχνείου πήρε και ο γραμματέας της πολιτικής κίνησης «Ανανεωτική Αριστερά» Θόδωρος Μαργαρίτης. Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μαργαρίτης τονίζει πως «η πορεία του Πολυτεχνείου ΔΕΝ πρέπει να γίνει. Η πανδημία εξελίσσεται άγρια» και προσθέτει: «Αυτές τις μέρες η προσοχή είναι σε έναν άλλο δύσκολο αγώνα. Στα νοσοκομεία, στους ασθενείς, στους μαχόμενους υγειονομικούς. Είναι ο αγώνας του Ανθρωπισμού. Και είναι πάνω από μία εκδήλωση επετείου».

Η ανάρτηση του Θόδωρου Μαργαρίτη

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ- ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ.
Η πορεία του Πολυτεχνείου ΔΕΝ πρέπει να γίνει. Η πανδημία εξελίσσεται άγρια.
Η κυβέρνηση με ορισμένους χειρισμούς το πάει- από την δική της πλευρά- σε ακραίες καταστάσεις. Το «σπάσιμο» της απαγόρευσης στον δρόμο συνιστά αλλαγή γραμμής για όσους υποστηρίζουν να μην γίνει η πορεία. Το κοινό κείμενο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25, ΚΚΕ διευκολύνει στην πράξη το λάθος του ΚΚΕ. Δίνει έμμεση στήριξη στην γραμμή αντιπαράθεσης στον δρόμο. Αυτή η επιλογή ευνοεί το αφήγημα της κυβέρνησης. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό. Όποιος θέλει να είναι σαν ντεκόρ στην στάση του ΚΚΕ κάνει λάθος. Το ΚΙΝΑΛ άσκησε δημόσια κριτική στην υπερβολή της Αστυνομικής απαγόρευσης αλλά δεν πατάει σε δύο βάρκες.
Και ΟΧΙ στην πορεία και λίγο ΝΑΙ…
Στα κομματικά παιχνίδια δεν συμμετέχει. Όποιος επενδύει σε μία βίαιη εξέλιξη αύριο είναι πραγματικά ανεύθυνος. Είτε είναι η κυβέρνηση, είτε κόμμα, είτε συλλογικότητα.
Αυτές τις μέρες η προσοχή είναι σε έναν άλλο δύσκολο αγώνα. Στα νοσοκομεία, στους ασθενείς, στους μαχόμενους υγειονομικούς. Είναι ο αγώνας του Ανθρωπισμού. Και είναι πάνω από μία εκδήλωση επετείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις