Big Brother spoiler (16/11): Η τελική δεκάδα του ριάλιτι ετοιμάζεται για γάμο

LIFESTYLE

Big Brother spoiler (16/11): Η τελική δεκάδα του ριάλιτι ετοιμάζεται για γάμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother spoiler (16/11): Τι θα δούμε απόψε στο Big Brother

16.11.2020 | 16:49

Big Brother spoiler (16/11): Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη η τελική δεκάδα του «Big Brother» ετοιμάζεται για… γάμο! Νύφη η Άννα Μαρία και γαμπρός ο Δημήτρης Κεχαγιάς! Πώς θα αντιδράσουν οι μελλόνυμφοι στα σχέδια του «Μεγάλου Αδελφού»; Ο Δημήτρης Πυργίδης μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη απομονώνεται η Άννα Μαρία, όμως, δεν ξεχνάει τη στάση του και βρίσκεται κοντά του. Η Ραμόνα νιώθει πως έχουν παρεξηγηθεί η στάση και τα λεγόμενά της.

Απασφάλισε ο Μακρίδης! «Ο Πυργίδης με απογοήτευσε»

Ο Χρήστος Μακρίδης αποχώρησε από το ριάλιτι και το πρωί της Δευτέρας (16-11) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου. Στα τελευταία επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό είχε παρακολουθήσει μια κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Πυργίδη, με τον οποίο η σχέση τους έφτασε στα άκρα μετά τις απόψεις του πρώτου για το παιχνίδι και τον λόγο που ήταν εκεί.

O αντιδήμαρχος μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε πώς ένιωσε και τη γνώμη που σχημάτισε αφότου είδε τα σχετικά αποσπάσματα με το ξέσπασμα του Πυργίδη κατά του. «Με ένα παιδί που έκανα παρέα όλη μέρα και τον αγαπάω, στον Δημήτρη Πυργίδη αναφέρομαι, όταν είδα στα βίντεο πώς με αποκαλούσε στενοχωρήθηκα πολύ… Τον Πυργίδη τον εκτιμώ αλλά με απογοήτευσε», είπε.

Exit mobile version