Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: Παραδέχεται την ήττα, με “αλλά”
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: Παραδέχεται την ήττα, με “αλλά”

Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές 2020. Φυσικά, με ανάρτηση στο Twitter -και φυσικά με «καρφιά».

Τραμπ εκλογές ΗΠΑ 2020:  Για πρώτη φορά μετά το πέρας της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο απερχόμενος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, παραδέχεται την ήττα του, με ανάρτησή του στο twitter, κάνοντας, όμως, λόγο για «στημένη εκλογή» του υποψηφίου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν. Στο tweet που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό, ο Τραμπ έγραψε: «Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν στημένες. Δεν επιτρέπονται παρατηρητές επί των ψήφων, η ψήφος προέκυψε από μια ιδιωτικών συμφερόντων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, την Dominion, η οποία έχει κακή φήμη κι έναν άχρηστο εξοπλισμό που δεν πληρούσε καν τα προσόντα για το Τέξας (μια πολιτεία που την κέρδισα κατά πολύ!), από τα Ψεύτικα και Σιωπηλά ΜΜΕ και άλλους!».

Κατάφεραν να “κλέψουν” τις εκλογές χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

«Όλες οι μηχανικές “βλάβες” που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών ήταν στην πραγματικότητα εκείνοι, που πιάνονταν προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο!» έγραψε σε επόμενη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δείτε τη συνέντευξη του Ρούντι Τζουλιάνι σήμερα το πρωί. Κάνει πολύ καλά δουλειά στο να ξεσκεπάζει την απάτη των νοθευμένων εκλογών» έγραψε ωστόσο σε ένα τρίτο tweet, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο, ο Τραμπ είχε γράψει στο twitter «Θα νικήσουμε», ενώ είχε κινηθεί εναντίον της προσπάθειας ανακαταμέτρησης των ψήφων στην Τζόρτζια, προωθώντας, παράλληλα, τις θεωρίες περί ατασθαλιών στα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των εκλογών. 

Δείτε ακόμη
Χυδαία πρόκληση Ερντογάν στα Βαρώσια- “Τα θύματα στην Κύπρο είναι οι Τουρκοκύπριοι”
Ιστορικός σε Ερντογάν: «Μείνε μακριά από τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους”
Εικόνες “γροθιά στο στομάχι” – Οι Αρμένιοι ξεριζώνονται, καίνε τα σπίτια τους, αποχαιρετούν την πατρίδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις