Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – αναδιάρθρωση: Σύσκεψη κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – αναδιάρθρωση: Σύσκεψη κορυφής

Ποδόσφαιρο - αναδιάρθρωση: Τα λένε μεταξύ τους οι πρόεδροι της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ 1, οι άνθρωποι των ΠΑΕ-μελών της, της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και του ΠΣΑΠ

Ποδόσφαιροαναδιάρθρωση: Θα συνεδριάσουν οι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου την προσεχή Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τους παρουσιαστεί η ολιστική μελέτη των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Έτσι, μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν οι πρόεδροι της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ 1, οι άνθρωποι των ΠΑΕ-μελών της, της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και του ΠΣΑΠ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υπογράψει μνημόνιο με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσεφέριν, ώστε να υπάρξει μια εμπεριστατωμένη μελέτη για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην εν λόγω μελέτη θα υπάρξουν προτάσεις για την βελτίωση του ποδοσφαίρου με βάση πετυχημένες πρακτικές. Πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί διεθνώς και αποτελούν πια πεπατημένη.

Ποδόσφαιρο – αναδιάρθρωση: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπως εκδόθηκε ενόψει της κρίσιμης συνάντησης “Τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραδόθηκε από FIFA/UEFA στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα παρουσιαστούν στους εγχώριους ποδοσφαιρικούς φορείς την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της SL1 και τις 14 ΠΑΕ – μέλη της, τον πρόεδρο της SL2 και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ. Την παρουσίαση του σχεδίου στις ενδιαφερόμενες πλευρές θα κάνει ο Luca Nicola, επικεφαλής της διεύθυνσης παγκόσμιας διακυβέρνησης και θεσμών της ΟΥΕΦΑ”.

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις