Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Fake News ότι ήμουν εκεί την ώρα εφόδου των ΜΑΤ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Fake News ότι ήμουν εκεί την ώρα εφόδου των ΜΑΤ

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Υπενθυμίζεται ότι κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν πάνω από 90 άτομα, που σήμερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Εντονα αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν παρών στην επιχείρηση εκκένωσης του Πολυτεχνείου. Ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε ονομαστικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, καθώς και στο ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας ότι ήταν fake news ότι παρευρισκόταν στο σημείο την ώρα που τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο στο Πολυτεχνείο. Υπενθυμίζεται ότι κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν πάνω από 90 άτομα, που σήμερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Σε ό,τι αφορά το ΚΙΝΑΛ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εστίασε στην ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος υποστήριξε σχετικά: «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ».

Οι αναρτήσεις Μπογδάνου και Χρηστίδη:

Ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε ότι βρέθηκε στο Πολυτεχνείου «μεταξύ 13:26 και 13:37. Η επιχείρηση έγινε μία ώρα μετά».

Η αναφορά του κ. Χρηστίδη στη συνέχεια αναπαρήχθη από τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, από το δελτίο του MEGA.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις