Κάτια Ταραμπάνκο GNTM: Δεν δίστασε να ποζάρει ημίγυμνη σε εκπομπή

LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM: Δεν δίστασε να ποζάρει ημίγυμνη σε εκπομπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM: Η πρόκληση ήταν μεγάλη όμως άλλο τόσο μεγάλη ήταν και η έκπληξη των παρουσιαστών

14.11.2020 | 12:27

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM: Η Κάτια Ταραμπανκό, η νικήτρια του GNTM 2, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» και δεν δίστασε, όταν της ζητήθηκε, να ποζάρει γυμνή. Το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στον Νικόλα Ραπτάκη και τον Φάνη Λαμπρόπουλο οι οποίοι, ως γνωστόν, είναι μεγάλα πειραχτήρια.

Όταν λοιπόν, της είπαν να κάνει φωτογράφηση όπως στις φωτογραφίες που θα της έδειχναν, εκείνη χωρίς ενδοιασμό είπε με μεγάλη χαρά “ναι”. Ζήτησε όμως να της κρατήσουν την πετσέτα για να βγάλει την μπλούζα της. Και δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεγυμνωθεί και να δεχτεί την πρόκληση χωρίς καμία αντίρρηση. Κάτι που φυσικά και άφησε άφωνους τους δύο παρουσιαστές. Οι οποίοι έμειναν σαστισμένοι να την κοιτούν να ποζάρει γυμνή με ένα… ψάρι. Η πρόκληση ήταν μεγάλη όμως. Άλλο τόσο μεγάλη ήταν και η έκπληξη των παρουσιαστών οι οποίοι έδειξαν να ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα.

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει: «Τον Αύγουστο βρέθηκα θετική στον κορονοϊό»

Η Ιωάννα Τούνη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περίοδο του 15Αύγουστου και μάλιστα δεν πρόκειται να ξανακολλήσει για τους επόμενους επτά μήνες, είπε καθώς έχει αναπτύξει αντισώματα.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο.

Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη.

Exit mobile version