Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – Χρήστος Μακρίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του
LIFESTYLE

Big Brother – Χρήστος Μακρίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Big Brother - Χρήστος Μακρίδης: «Δεν είμαι χαρούμενος όταν βλέπω αδικίες και ψευτιές, δεν τις γουστάρω» είπε μεταξύ άλλων

Big Brother – Χρήστος Μακρίδης: Το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Μακρίδης, Ραμόνα Μοροσάνου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και διεκδίκησαν τη θετική του ψήφο. Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος ήταν εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του «Big Brother».

Ο παίκτης στο άκουσμα του ονόματος του, ο «Αντιδήμαρχος» σηκώθηκε πάνω και αφού χειροκρότησε, τόνισε στους συμπαίκτες τους πως είναι «όλα καλά», ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την ευκαιρία που είχε να ζήσει μαζί τους. Λίγα λεπτά μετά ο Χρήστος Μακρίδης βρέθηκε στο στούντιο του «Big Brother» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Δεν είμαι χαρούμενος όταν συμβαίνουν διάφορα πράγματα που δε μου αρέσουν. Όταν βλέπω αδικίες και ψευτιές δε τις γουστάρω. Αν δε βγω πρώτος, δε θέλω να βγω δεύτερος. Αν δε βγω πρώτος, καλά έκανα και έφυγα τώρα, να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στη γυναίκα μου, στην οικογένειά μου. Με κούρασε αυτή η κατάσταση της μιζέριας. Δεν είμαι θυμωμένος, είμαι χαρούμενος.

Δε θα αποχωρούσα ποτέ οικειοθελώς. Δε θα έβγαζα ποτέ τις βαλίτσες μου έξω, όπως έκαναν πολλοί… Τις πρώτες πέντε εβδομάδες έφαγα τόσο μεγάλο πόλεμο και ψεύδος για το πρόσωπό μου. Για το τι άνθρωπος είμαι. Δεν έχω τίποτα με το διαφορετικό. Το διαφορετικό είναι στη ζωή μας. Μου σύρανε τόση λάσπη… Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με κράτησε πέντε φορές. Ήρθε η ώρα να φύγω. Εγώ την τρέλα μου ήθελα να κάνω και την έκανα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Μακρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις