Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση (13/11): Ποιος έφυγε από το σπίτι
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση (13/11): Ποιος έφυγε από το σπίτι

Big Brother αποχώρηση (13/11): Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη εντάσεις και τσακωμούς έφτασε στο τέλος της

Big Brother αποχώρηση (13/11): Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο Big Brother ήταν η Ραμόνα, η Άννα  Μαρία και ο Χρήστος Μακρίδης. Όλη την εβδομάδα οι τρεις παίκτες έγιναν πρωταγωνιστές πολλών συγκρούσεων και έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τους υπόλοιπους συγκάτοικους.

Το κοινό, που όλες αυτές τις ημέρες είχε την ευκαιρία να δει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα και αποφάσισε πως ο παίκτης που δεν θα συνεχίσει την πορεία του μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο Χρήστος Μακρίδης που όπως είπε δε στεναχωριέται γιατί θα πάει να συναντήσει τη σύζυγο και την κόρη που του έχουν λείψει.

Ο Δημήτρης Πυργίδης μίλησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τη σχέση που έχει με την Άννα Μαρία

Στο live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής, ο Δημήτρης Πυργίδης πήγε στο μπλε δωμάτιο και εξομολογήθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το “Χάος” μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την Άννα Μαρία αλλά αναφέρθηκε και στον Χρήστο Μακρίδη. «Ακούγοντας πολλές φορές συζητήσεις που πάνε προς την ίντριγκα, θέλοντας και μη συμμετέχω. Όταν ακούς συνέχεια για υποκρισία και θέατρο, βγαίνω κι εγώ και λέω τέλος. Το διακωμωδώ σε εισαγωγικά. αλλά πίσω από αυτό υπάρχει αλήθεια.

Εκεί που κάναμε πλάκα με την Άννα Μαρία, την άλλη στιγμή υπήρχε ένταση. Εκεί σκέφτηκα μήπως να σταματήσω την πλάκα μαζί της. Έδινα χρόνο στην αρχή. Μετά από κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι κάτι πάει λάθος. Βγαίνω από το παιχνίδι τελείως και σκέφτομαι ότι δεν γίνεται να κάνω πλάκα δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν τρώει. Δεν μου βγαίνει. Πιέζομαι, είμαι χάλια. Ό,τι κι αν είναι είναι άνθρωπος.

Κάθε άνθρωπος μπήκε να δείξει αυτά που θέλει. Ο Αντιδήμαρχος μπήκε να δείξει μια σοβαροφάνεια, ένα άλλο στιλ. Έφαγε μια επίθεση, έβγαινε συνέχεια προτεινόμενος. Κάποιοι παίκτες τα γύρισαν όπως ήθελαν για να δείξου ότι είναι τραγικός. Ο Χρήστος είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Μπήκε για άλλο σκοπό. Μου δίνει χαμόγελο. Από την πρώτη μέρα είναι δίπλα μου. Είναι πολύτιμος για εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πυργίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις