Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ματιές για Σεμέδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ματιές για Σεμέδο

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία θέλουν τη Λίβερπουλ να έχει τον άσο του Ολυμπιακού στη μεταγραφική της λίστα

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Γλυκοκοιτάζει τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Άγγλοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, για να καλύψουν το κενό της άμυνας τους. Μάλιστα, το πορτογαλικό κανάλι “Sic Noticias” επισημαίνει πως οι “κόκκινοι” προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο. Ενώ, οι Πειραιώτες ζητάνε 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Το κανάλι της χώρας της Ιβηρικής μετέδωσε σήμερα την είδηση και μάλιστα είχε και αρκετές λεπτομέρειες για την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” αξιώνουν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Όμως, η Λίβερπουλ φαίνεται πως θέλει να τον αποκτήσει, ώστε να μπορέσει να καλύψει το κενό της άμυνα της.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Ερυθρόλευκο” το πάνω χέρι

Οι “κόκκινοι” έχουν ήδη βγει στην αγορά για να βρουν τον εκλεκτό που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα σε μία περίοδο με μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν της. Θυμίζουμε, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Μπενφίκα ήθελε διακαώς να αποκτήσει τον Σεμέδο. Η υπόθεση δεν προχώρησε, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” ζήταγαν ένα ποσό, που οι Πορτογάλοι δεν μπορούσαν να το καλύψουν. Έτσι, ο Σεμέδο παρέμεινε στο Λιμάνι. Η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα κινηθεί για την απόκτηση του. Μην ξεχνάμε, πως το καλοκαίρι η Λίβερπουλ έκανε δικό της τον Κώστα Τσιμίκα από τους Πειραιώτες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, αφού έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έως το 2024.

Δείτε ακόμη:

Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην Τούμπα
Στον πάγκο του Περιστερίου ο Πεδουλάκης
Έξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις