Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Τσίπρας Βουλή: Η αναφορά που έκανε αίσθηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Τσίπρας Βουλή: Η αναφορά που έκανε αίσθηση

Μητσοτάκης - Τσίπρας Βουλή: Η δευτερολογία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για τον κορονοϊό

Μητσοτάκης – Τσίπρας Βουλή: Σε μια αναφορά που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής. Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την πανδημία του κορωνοϊού, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μία αναφορά του Αλέξη Τσίπρα με την οποία χαρακτήρισε την ομιλία του «αυτάρεσκη και διχαστική».

«Θέλω κατ’ αρχάς να ξεκινήσω απαντώντας στον κ. Τσίπρα για ένα σχόλιο το οποίο μου έκανε, μία διαπίστωση που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση -και νομίζω ότι είναι άξιο σχολιασμού ως προς τα κοινοβουλευτικά τεκταινόμενα- το γεγονός ότι πριν καν ανεβείτε στο βήμα να εκφωνήσετε την ομιλία σας, έχετε ήδη διανείμει το κείμενο της ομιλίας σας στους δημοσιογράφους.

Την ομιλία, την οποία θα εκφωνήσετε, απαντώντας σε αυτά τα οποία έχω πει εγώ την έχετε μοιράσει στους δημοσιογράφους. Είναι εδώ μοιρασμένη. Και είναι, επίσης, πολύ ενδιαφέρον ότι στην πρώτη σελίδα της ομιλίας σας ξεκινάτε λέγοντας -είναι αυτά τα οποία είπατε για το πόσο αυτάρεσκος και διχαστικός ήμουν στην ομιλία μου. Αυτά τα γράψατε ή σας τα έγραψαν πριν με ακούσετε. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή. Δεν εκφώνησα την ομιλία που περιμένατε ότι θα πω και παρά ταύτα εσείς και μοιράσατε την ομιλία και είπατε τα ίδια. Μα είναι σοβαρά κοινοβουλευτικά πράγματα αυτά, κ. Τσίπρα;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις