Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ελλάδα Κύπρος – Ισραήλ: Τριμερής συνάντηση υπουργών Άμυνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα Κύπρος – Ισραήλ: Τριμερής συνάντηση υπουργών Άμυνας

Ελλάδα Κύπρος - Ισραήλ: Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος αναμένεται να εξετάσει με τους ομολόγους του από την Κύπρο Χαράλαμπο Πετρίδη και το Ισραήλ Μπένιαμιν Γκαντζ τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Ελλάδα Κύπρος – Ισραήλ: Τριμερής συνάντηση των υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 12/11, στην Κύπρο. Οι υπουργοί Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, της Ελλάδας Νίκος Παναγιωτόπουλος και του Ισραήλ Μπένιανιμ Γκαντζ αναμένεται να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή και τρόπους περεταίρω ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών. Ο κ. Γκαντζ ο οποίος είναι και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ισραήλ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.  Στο πλαίσιο της επίσκεψης των υπουργών στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθούν και διμερείς συναντήσεις των αντιπροσωπειών.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος αναμένεται να εξετάσει με τους ομολόγους του από την Κύπρο Χαράλαμπο Πετρίδη και το Ισραήλ Μπένιαμιν Γκαντζ τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και τρόπους για την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ν. Παναγιωτόπουλου στην Κύπρο, έχουν προγραμματισθεί διμερείς συναντήσεις των αντιπροσωπειών μεταξύ Ελλάδος- Κύπρου και Ελλάδος- Ισραήλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις