Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έκτορας Μποτρίνι γάμος: «Δεν πιστεύω, εγώ έχω παντρευτεί την κουζίνα»
LIFESTYLE

Έκτορας Μποτρίνι γάμος: «Δεν πιστεύω, εγώ έχω παντρευτεί την κουζίνα»

Έκτορας Μποτρίνι γάμος: Τι είπε για το περιστατικό με τον νεαρό μάγειρα στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα

Έκτορας Μποτρίνι γάμος: Στην εκπομπή «Direct» του Τάκη Χατζή βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό με τον νεαρό μάγειρα στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα. «Εγώ θέλω να πω ένα πράγμα, αν δεν ήμουν ο Μποτρίνι θα έβγαιναν να πουν αυτά τα πράγματα; Είναι ένα περιστατικό που εγώ δεν ήμουν παρών. Δεν ήμουν καν εκεί. Σε ένα περιστατικό που δεν έγινε καθόλου έτσι, κανείς δεν έδειρε κανέναν… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν αναφορές, φαντάζομαι προσεχώς οι δύο εμπλεκόμενοι θα τα βρουν εκεί που πρέπει.

Όλες οι κουζίνες των εστιατορίων μου είναι ανοικτές με τζάμι… Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό θέλω να καταλάβεις, είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που εκτίθεται στην τηλεόραση να πάει να τραμπουκίσει κάποιον; Δεν ήταν καν καβγάς, ήταν φίλοι οι δυο τους. Το θέμα είναι πάρα πολύ πολύπλοκο. Κανείς δεν έριξε τίποτα σε κανέναν», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι. Για το γεγονός ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ο Έκτορας Μποτρίνι απάντησε: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ, έτυχε! Εγώ δεν πιστεύω στο γάμο, αλήθεια σου λέω. Το να συζείς με έναν άνθρωπο, γάμος δεν είναι; Εγώ έχω παντρευτεί με την… κουζίνα και η μαγειρική είναι γυναίκα! Όχι, τώρα δεν είμαι με καμία κοπέλα».

Ντάνος: Απαντά για το αστρονομικό ποσό που φημολογείται πως ζήτησε για το Bachelor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή Direct του Alpha και μίλησε για τη ζωή του μετά τη νίκη του στο Survivor. Έχοντας συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά δίπλα στον Ανδρέα Γεωργίου, ο Ντάνος είναι πανέτοιμος για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Το όνομά του συζητιέται αρκετά γύρω από τηλεοπτικά προγράμματα. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ζητά 500.000 ευρώ προκειμένου να βρεθεί στο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor, παίρνοντας ανάλογη θέση με αυτή του Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική, δεν σημαίνει ότι εγώ ότι κάνω, το κάνω με πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει και τις κουβέντες αυτές», ξεκαθάρισε για το ριάλιτι του Alpha. Όσο για το εάν βλέπαμε τον Ντάνο παρουσιαστή του Survivor μαζί με τον Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρος στην απάντησή του…

«Όχι, καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές, αλλά επειδή συνέβη στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιανό, νομίζω όμως ότι γενικά δεν θα το έκανα», δήλωσε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις