Ντόναλτ Τραμπ – Μελάνια: «Πρόβα» διαζυγίου στην πρώτη εμφάνιση τους

ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλτ Τραμπ – Μελάνια: «Πρόβα» διαζυγίου στην πρώτη εμφάνιση τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ντόναλτ Τραμπ - Μελάνια: Η Μελάνια συνοδευόταν από στρατιώτη, ενώ ο Τραμπ ήταν μερικά μέτρα μακριά στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά τις εκλογές, στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον για την Ημέρα των Βετεράνων

12.11.2020 | 16:57

Ντόναλτ Τραμπ – Μελάνια: Την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ οργιάζουν για «σύννεφα» πάνω από το γάμο του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια Τραμπ, η Πρώτη Κυρία έρχεται να «ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά». Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον γάμο τους. Οι τρυφερές στιγμές των δύο είναι ελάχιστες, ενώ η Μελάνια φαίνεται σχεδόν να σιχαίνεται τον άνθρωπο που έχει δίπλα της και δεν τον αφήνει ούτε από το χέρι να την κρατήσει.

Κάτι παρόμοιο λοιπόν συνέβη και στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ήττα του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές 2020. Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν το Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, την Τετάρτη, για να τιμήσουν την Ημέρα των Βετεράνων. Υπό βροχή, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ παρακολούθησαν την τελετή, μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Το περίεργο όμως ήταν ότι η Μελάνια συνοδευόταν από στρατιώτη, ενώ ο Τραμπ ήταν μερικά μέτρα μακριά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε η Μελάνια, ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος, φορούσαν μάσκες, σε αντίθεση με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα που είχε το πρόσωπό της καλυμμένο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την ήττα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε χθές, ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ήττα του από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, και μετά το κλίμα πόλωσης που δημιούργησε με τις εμπρηστικές δηλώσεις περί νοθείας. Με τη σύζυγό του Μελάνια ο Τραμπ έδωσε το «παρών» στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, για την Ημέρα των Βετεράνων, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζουντ Ντίρι. Στο Άρλινγκτον βρέθηκε και ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Exit mobile version