Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Προσπάθεια για εξωδικαστική συνεννόηση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Προσπάθεια για εξωδικαστική συνεννόηση

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Tην προηγούμενη εβδομάδα ο 56χρονος εθεάθη έξω από την έπαυλη στο Λος Άντζελες όπου ζει η Τζολί με τα έξι παιδιά τους.

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Κουρασμένος από τις συνεχείς διαμάχες με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, φέρεται να είναι ο Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο ηθοποιός  είναι πρόθυμος να κάνει μια προσπάθεια να επιλύσουν κάποιες διαφορές τους, ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ την προηγούμενη εβδομάδα ο 56χρονος εθεάθη έξω από την έπαυλη στο Λος Άντζελες όπου ζει η Τζολί με τα έξι παιδιά τους.

«Ο Μπραντ κατέφθασε το απόγευμα στο κτίριο -το λευκό σπορ Tesla αυτοκίνητό του δύσκολα θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα και πρόσθεσε: «Παρέμεινε για περίπου μιάμιση ώρα και στη συνέχεια έφυγε από την ιδιωτική έξοδο την οποία δεν χρησιμοποιεί συνήθως. Ήταν προφανές πως έκανε ό,τι μπορούσε για να μην γίνει αντιληπτός». Άλλη πηγή δήλωσε πως ο Πιτ«θέλει απεγνωσμένα να τελειώσει αυτή η άσχημη κατάσταση και το βασικό ζητούμενο για εκείνον είναι να τα βρουν για χάρη των παιδιών τους, ενώ επιθυμεί να λύσουν εξωδικαστικά όσο γίνεται περισσότερες από τις διαφορές τους. Το ότι συναντήθηκε με την Αντζελίνα είναι σίγουρα ένα θετικό σημάδι».

Δείτε ακόμα:
«Διαβατήριο η ομορφιά, αλλά…» – Τι αποκαλύπτει η Παναγιώτα Βλαντή
«Σοκάρουν» οι αποκαλύψεις της Μέγκι Ντρίο – «Με χτυπούσε και με κλείδωνε για να μην φύγω»
GNTM: Ο Παναγιώτης στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις