Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Πώς τίμησε τον αδικοχαμένο γιο της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Πώς τίμησε τον αδικοχαμένο γιο της

Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Η Κρίσι μοιράστηκε στο Instagram πώς αυτή και η τετράχρονη κόρη της Λούνα, υποδέχτηκαν τις στάχτες του Τζακ στο σπίτι τους

Κρίσι Τέιγκεν αποβολή: Η Κρίσι Τέιγκεν συνεχίζει να εκφράζει την ειλικρινή της θλίψη μετά από την αποβολή της, τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα ανακοίνωσε πώς η οικογένειά της τιμά τον αείμνηστο γιο της, Τζακ. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η Κρίσι μοιράστηκε στο Instagram πώς αυτή και η τετράχρονη κόρη της Λούνα, υποδέχτηκαν τις στάχτες του Τζακ στο σπίτι τους. «Σκέφτομαι πολύ για τον Τζακ σήμερα», έγραψε στη λεζάντα. «Το σπίτι μας είναι ανοιχτό για τη ζωή, τον θάνατο, τη θλίψη, τα πάντα. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα πράγματα καλά και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να φανταστεί κανείς με έναν όμορφο, πνευματικό αλλά κυριολεκτικό τρόπο».

Σε ένα βίντεο, η Κρίσι έδειξε τις στάχτες του γιου της με το αρκουδάκι της Λούνα, εξηγώντας: “Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο, πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ. Μόλις πήραμε πίσω τις στάχτες του Τζακ, οπότε τώρα είναι εδώ στολισμένο με ένα ιερό φυλαχτό από την Ταϊλάνδη και η Λούνα έβαλε ένα λούτρινο αρκουδάκι δίπλα του. Και το καλύτερο είναι ότι, κατέβηκε και του έδωσε ένα κομμάτι του αγαπημένου της σνακ. Είναι καταπληκτική.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις