Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος – The Bachelor: Παραδέχεται ότι είχε δεχτεί πρόταση
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος – The Bachelor: Παραδέχεται ότι είχε δεχτεί πρόταση

Γιώργος Αγγελόπουλος - The Bachelor: Όλα όσα αποκαλύπτει στο Direct και τον Τάκη Χατζή

Γιώργος Αγγελόπουλος – The Bachelor: O Γιώργος Αγγελόπουλος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, Direct, με τον Τάκη Χατζή και αποκαλύπτει πόσα ζήτησε για το The Bachelor αλλά και αν θα πήγαινε συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη στο survivor!

Στα χνάρια του Παναγιώτη Βασιλάκου θα μπορούσε να είχε βρεθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον «Ντάνος», αφού παλαιότερα του είχε γίνει πρόταση από τον ΑΝΤ1, ώστε να γίνει εκείνος ο πρώτος Έλληνας Bachelor. Οι συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν κι έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εξηγεί λίγα χρόνια μετά, αν αυτό που τον απέτρεψε από το να γίνει ο εγχώριος Εργένης, ήταν ότι δεν του έδωσαν το «τσουχτερό» ποσό που ζήτησε για να συμφωνήσει.

Επιπλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε για το survivor και τον Σάκη Τανιμανίδη: «Δε θα πήγαινα ξανά στο survivor ως παίκτης… Θα συζητούσα όμως για την παρουσίαση γιατί είναι ένα project που με έκανε γνωστό, σίγουρα θα το συζητούσα… Η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι που δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα θα το συζητούσα… Συμπαρουσιαστής με τον Σάκη Τανιμανίδη στο survivor δεν θα πήγαινα… Το survivor δεν χρειάζεται δύο παρουσιαστές…»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε αν με την πανδημία θα πήγαινε να κοινωνήσει, με τον ίδιο να απαντά πως: «Φυσικά και θα πήγαινα». Δείτε την εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή, απόψε στις 00.15 στον Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις