Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Απίστευτη ανατροπή! - Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (11/11): Μπορεί στο τελευταίο live του Big Brother να μην αποχώρησε κανείς παίκτης, όμως αυτή την Παρασκευή θα έχουμε κανονικά αποχώρηση παίκτη από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε, η ψηφοφορία έγινε στο σπίτι του Big Brother και ήδη έχουν μάθει τους τρεις παίκτες που είναι προς αποχώρηση.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και ένα πρόσωπο έκπληξη… ο Χρήστος Μακρίδης! Βέβαια, αναμένουμε να δούμε ποιος θα κερδίσει το veto και αν θα σώσει κάποιον από τους παίκτες που είναι ήδη προς αποχώρηση.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Πυργίδης για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Μια άλλη πτυχή του εαυτού του έδειξε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Δημήτρης Πυργίδης στους συμπαίκτες του στο «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης. Ο παίκτης ο οποίος συνήθως ξεσηκώνει τους πάντες με τις φωνές και το κέφι του στο σπίτι ξέσπασε σε κλάματα λόγω της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Ο χάος απομονώθηκε στο Captain’s Room και δάκρυσε καθώς προβληματίστηκε έντονα με τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του «Big Brother» και δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον της Άννας Μαρία. Ο προβληματισμός του ξεκίνησε όταν συνειδητοποίησε ότι η συμπαίκτρια του αρνείται να φάει και θυμήθηκε τη δική του περίπτωση, όταν εκείνος δεν έτρωγε.

«Το παιχνίδι είναι παιχνίδι. Οκ, να θάψουμε, να βρίσουμε αλλά μέχρι ένα σημείο», ανέφερε ο παίκτης. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πυργίδης πρότεινε να μαζευτούν όλοι οι παίκτες προκειμένου να λύσουν τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους και να «πάρουν με το καλό» την Άννα Μαρία.

Ο Χρήστος Μακρίδης ωστόσο διαφώνησε με αυτήν την λύση καθώς θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα προκαλέσει την αντίδραση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη αφού θα πιστέψει ότι την λυπούνται. «Σταμάτα λίγο ρε, σταμάτα. Το κατάλαβα αυτό που λες. Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε μια άποψη. Εντάξει εσύ μην κάνεις τίποτα. Μη με ρωτάς τι έχω, να μη σε νοιάζει», φώναξε έξαλλος ο Πυργίδης στον φίλο του.

Πικραμένη η Δανέζη με τον Ζακ για την αποθήκη τροφίμων

«Με έχεις στεναχωρήσει πάρα πολύ» ανέφερε η Σοφία Δανέζη στον Ζακ Ιωαννίδη και προκάλεσε την απορία του συμπαίκτη της για το λόγο που την έχει πικράνει. Η τραγουδίστρια εξέφρασε το παράπονο της καθώς στη νέα εβδομάδα που ξεκίνησε, ο Χρήστος Βαρουξής είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού και ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετήσει τον Ζακ στην αποθήκη τροφίμων του σπιτιού, μια θέση την οποία εκείνος απέφευγε καιρό να αναλάβει.

Ο Ζακ αποδέχτηκε την πρόταση του Χρήστου με τη Σοφία να νιώθει πως η συγκεκριμένη κίνηση ήταν άδικη για τον Κεχαγιά καθώς την περασμένη εβδομάδα που ο Δημήτρης ήταν αρχηγός του είχε προτείνει την συγκεκριμένη θέση και εκείνος αρνήθηκε. Η Σοφία Δανέζη, μετέφερε τον προβληματισμό της στον Ζακ θυμίζοντας τους και τα λόγια τους λίγες μέρες πριν.

Ακόμα ένας καυγάς για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ακόμα ένας καυγάς σημειώθηκε στο σπίτι του «Big Brother» με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Ραΐσα Κόντη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Μαρία άρχισε να ειρωνεύεται τη Ραμόνα. Η Ραΐσα Κόντη η οποία ήταν μπροστά στο επίμαχο σκηνικό εκνευρίστηκε με τη δικηγόρο της ζήτησε με έντονες φωνές να σταματήσει να μιλάει καθώς όπως της είπε, ξεφτυλίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις