Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ματιές σε Πινακά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ματιές σε Πινακά

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ο 19χρονος επιθετικός της ΑΕΛ στο “ερυθρόλευκο” μικροσκόπιο - “Κι άλλοι οι μνηστήρες” λένε από την Λάρισα

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Τσεκάρει την περίπτωση του Δημήτρη Πινακά της Λάρισας ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” σαρώνουν την Σούπερ Λιγκ και εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζουν την περίπτωση του Δημήτρη Πινακά. Ο 19χρονος που αγωνίζεται στην ΑΕΛ είναι μία από τις ευχάριστες αποκαλύψεις της σεζόν και έχει στρέψει αρκετά βλέμματα πάνω του με τις επιδόσεις του.

Ο Πινακάς αγωνίζεται στην Λάρισα και την φετινή σεζόν έχει μετρήσει  3 εμφανίσεις ως βασικός στους τελευταίους 3 αγώνες της ομάδας.  Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και μπορεί να καλύψει αρκετά κενά αν υπάρξουν. Έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και έχει βρει δίχτυα 4 φορές. Ενώ, με μεγάλη δεξιοτεχνία μπορεί να τροφοδοτήσει τους συμπαίχτες του, ώστε να σκοράρουν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στραμμένο το βλέμμα τους πάνω στον νεαρό επιθετικό των “βυσσινί”. Εξετάζουν σχολαστικά την περίπτωση του και θα περιμένουν να κινηθούν για την απόκτηση του.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Κι άλλοι μνηστήρες

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της Λάρισας φαίνονται ενήμεροι για το ενδιαφέρον, που υπάρχει για τον 19χρονο επιθετικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν τον Πινακά. Όπως αναφέρεται, δεν αποκλείεται  να υπάρξει ενδιαφέρον και από ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να υπάρξουν αρκετές προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή τον Γενάρη.

Δείτε ακόμη:

Βράζει με Ζόρντι ο Λιόλιος και με το δίκιο του!
Ο Ολλανδός για όλους και όλα στην εθνική ομάδα
Διάσωση ζητούν οι αθλητές πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις