ΑΕΚ – ανανεώσεις: Τι ισχύει με Ολιβέιρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – ανανεώσεις: Τι ισχύει με Ολιβέιρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - ανανεώσεις: Τα δεδομένα για την επέκτασης συμβολαίου του Ολιβέιρα - Φρένο στις διάθεση αναπροσαρμογής των δεδομένων από τις εμφανίσεις του

11.11.2020 | 21:45

ΑΕΚανανεώσεις: Αλλαγές παρατηρούνται στην ΑΕΚ σε σχέση με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νέλσον Ολιβέιρα. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας ξανά σκέφτονται την πορεία, που θα ακολουθήσουν με την περίπτωση του παίχτη και την ανανέωση του. Θυμίζουμε, ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» καθώς έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν το ποσό των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Από πλευράς ΑΕΚ, ήθελαν να αρχίσουν τις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, με ένα συμβόλαιο που θα κυμαίνεται κοντά σε αυτό που ήδη υπάρχει. Όμως, τις τελευταίες μέρες υπάρχει αλλαγή στην στάση της ομάδας. Ο Ολιβέιρα δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις και δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της «Ένωσης», κάτι που έχει επηρεάσει την υπόθεση ανανέωσης. Mε βάση την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί,  δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ειδικά με ένα ποσό μεγαλύτερο του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

ΑΕΚ – ανανεώσεις: Η υπόθεση Αλμπάνη

Την ίδια ώρα, τρέχει και η υπόθεση του Αλμπάνη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο εως το καλοκαίρι του 2021. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να ανανεώσει την συνεργασία της μαζί του. Μάλιστα, έχει κάνει ήδη μία πρώτη συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή για επέκταση του συμβολαίου του. Η υπόθεση του παραμένει ανοιχτή και όπως όλα δείχνουν την πρωτοβουλία την έχει ο ποδοσφαιριστής. Ο Αλμπάνης είχε ζητήσει να δοθεί δανεικός, όμως η ΑΕΚ δεν δέχτηκε και τότε υπήρξε η πρώτη διερευνητική επαφή. Στην «Ένωση» αναγνωρίζουν την προσπάθεια του. Ενώ, χαίρει εκτίμησης όλων στην ομάδα για την ηθική του. Κάτι, που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη:

Βράζει με Ζόρντι ο Λιόλιος και με το δίκιο του!
Ο Ολλανδός για όλους και όλα στην εθνική ομάδα
Διάσωση ζητούν οι αθλητές πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ!
Exit mobile version