Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: Συνάντηση με Γεροβασίλη και Τζανακόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: Συνάντηση με Γεροβασίλη και Τζανακόπουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: Στο κόμμα και συγκεκριμένα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου καλείται για εξηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης

10.11.2020 | 14:08

Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: Στο κόμμα και συγκεκριμένα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου καλείται για εξηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης μετά τον χαμό που προκάλεσε η ανάρτησή του στα social media που τον εμφανίζει να διασκεδάζει σε φιλικό σπίτι χωρίς να τηρεί κανένα από τα μέτρα της καραντίνας.

Όπως όλα δείχνουν η κίνηση αυτή του βουλευτή προκάλεσε την ενόχληση της ηγεσίας γεγονός που οδήγησε τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο και την γραμματέα της ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη να καλέσουν τον κ. Πολάκη, την Τετάρτη προκειμένου προφανώς να του κάνουν συστάσεις. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ενέργειες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχουν προκαλέσει προβλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και η τελευταία.

Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα ο Παύλος Πολάκης σε μία επίδειξη ανευθυνότητας και ενώ η χώρα είναι σε lockdown δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να γλεντάει με την παρέα του στην Κρήτη.

«Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου, του Γιάννη του Κουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας . «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει». Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από το γλέντι.

Exit mobile version