Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: «Σας έχω, δεν με έχετε!»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: «Σας έχω, δεν με έχετε!»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: Αποδίδει τις επιθέσεις που δέχθηκε για το τσιμπούσι σε φιλικό σπίτι σε προπαγανδιστικά παιχνίδια της κυβέρνησης

10.11.2020 | 18:33

Πολάκης ανάρτηση τραπέζι: Αμετανόητος δείχνει ο Παύλος Πολάκης κάνοντας νέα ανάρτηση στο Facebook. O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για το τσιμπούσι σε φιλικό του σπίτι χωρίς το παραμικρό μέσο προστασίας (ούτε αποστάσεις ούτε μάσκα), δενκανει ούτε ένα βήμα πίσω και αποδίδει τον θόρυβο σε προπαγανδιστικά παιχνίδια της κυβέρνησης!

Ο Πάυλος Πολάκης δεν διστάζει μάλιστα να συνοδεύσει την ανάρτησή του και με μια παλαιότερη φωτογραφία του από ψάρεμα (σ.σ. που επίσης απαγορευεται την περίοδο της καραντίνας) προκειμένου να υπογραμμίσει ότι δεν πτοείται από τις αντιδράσεις… «Γελώ ακατάπαυστα κι εγώ …όπως στη φωτογραφία επειδή ξέρω το παιγχνίδι της προαπαγάνδας» λέει χαρακτηριστικά μετά και το συγχωροχάρτι που του έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συναντάται με Γεροβασίλη – Τζανακόπουλο μετά την ανάρτησή του στο Facebook

Στο κόμμα και συγκεκριμένα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου καλείται για εξηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης μετά τον χαμό που προκάλεσε η ανάρτησή του στα social media που τον εμφανίζει να διασκεδάζει σε φιλικό σπίτι χωρίς να τηρεί κανένα από τα μέτρα της καραντίνας.

Όπως όλα δείχνουν η κίνηση αυτή του βουλευτή προκάλεσε την ενόχληση της ηγεσίας γεγονός που οδήγησε τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο και την γραμματέα της ΚΟ, Όλγα Γεροβασίλη να καλέσουν τον κ. Πολάκη, την Τετάρτη προκειμένου προφανώς να του κάνουν συστάσεις. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ενέργειες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχουν προκαλέσει προβλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και η τελευταία.

”Φωτιά” στο Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ελληνικά κοινωνικά δίκτυα πήραν ”φωτιά” με τη χθεσινή ανάρτηση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη από σπιτικό γλέντι, στο οποίο συμμετείχε χωρίς μάσκες και αποστάσεις και βέβαια μεσούσης της εθνικής καραντίνας. Παρά τη δραματική έκκληση των συναδέλφων του γιατρών για τήρηση των νέων μέτρων αυτοπεριορισμού με στόχο την αποσυμφόρηση των ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, ο κ. Πολάκης προτίμησε να δώσει το «παράδειγμα» ως γιατρός και πολιτικός, αγνοώντας επιδεικτικά τους περιορισμούς.

Η κίνησή του δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους χρήστες του διαδικτύου και κυρίως του Twitter, που έσπευσαν να σχολιάσουν με τον πλέον δηκτικό τρόπο την επιλογή του Παύλου Πολάκη να «σπάσει» την καραντίνα.

https://twitter.com/annakoza10/status/1326017606269231104?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1326017606269231104%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1063599%2Fpolakis-kuma-adidraseon-gia-tin-anartisi-tou-ponokefalos-ston-suriza%2F

Exit mobile version