Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαϊκάλης αστρολογία: Η… “πρότασή” του για την Παιδεία
ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊκάλης αστρολογία: Η… “πρότασή” του για την Παιδεία

Χαϊκάλης αστρολογία: Ο Παύλος Χαϊκάλης εύχεται να μπορεί να δει κάποια στιγμή την αστρολογία στα σχολεία

Χαϊκάλης αστρολογία: “Η ευχή μου είναι να κάποια στιγμή η αστρολογία να μπορούσε να μπει στα σχολεία”, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε και υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων επί διακυβέρνησης Τσίπρα. Μιλώντας στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου Stars System, ο Παύλος Χαϊκάλης αφού εκμυστηρεύτηκε τον κρυφό του πόθο για ένταξη της αστρολογίας στα σχολεία, υποστήριξε ότι είναι και η κατάλληλη εποχή για να στραφεί ο κόσμος προς τα εκεί για να δει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

“Όσο κι αν με κοροϊδεύουν για αυτό που λέω κρατώ τη ρήση του Νεύτωνα που λέει πως εσείς διαφωνείτε με την αστρολογία ενώ εγώ την έχω σπουδάσει”, τόνισε ο ηθοποιός υπερασπιζόμενος την άποψή του σε ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοιου είδους δήλωση από έναν πρώην βουλευτή.

“Η αστρολογία δεν είναι απλώς ένα καρμικό στοιχείο αλλά είναι η παρέμβαση του ανθρώπου για το πως μπορεί ο ίδιος να αλλάξει πράγματα”, επισήμανε ολοκληρώνοντας την πρόταση του για την αναβάθμιση της ποιότητας της Παιδείας στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση περί αστρολογίας του Παύλου Χαϊκάλη
«Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου»: Οι δηλώσεις Χαϊκάλη που θα συζητηθούν
“Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου” – Τα απίστευτα, συγκινητικά λόγια του Χαϊκάλη για το διαζύγιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις