Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΣΑΚ – κορωνοϊός: Πληρώνει για τεστ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΣΑΚ – κορωνοϊός: Πληρώνει για τεστ

ΠΣΑΚ - κορωνοϊός: Ο Σύνδεσμος των Καλαθοσφαιριστών προσφέρει 20 χιλ. για τεστ covid-19 ώστε να διευκολυνθεί η Α2 να επιστρέψει στα παρκέ

ΠΣΑΚκορωνοϊός: Σπουδαία κίνηση από τον ΠΣΑΚ! Ο Σύνδεσμος αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ για τα απαιτούμενα τεστ κορωνοϊού, ώστε να μπορέσουν οι ομάδες της Α2 να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Η απόφαση αυτή έρχεται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, που ακόμα και η συνέχεια των πρώτων κατηγοριών βρίσκεται στον αέρα. Έτσι, ο ΠΣΑΚ μέσω ανακοίνωσης του έκανε γνωστό, πως θα προσφέρει 20 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας.

Έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους να επιστρέψουν στα παρκέ. Ακόμα, κάλεσε την πολιτεία να ταχθεί στο πλευρό τους. Με αυτή την κίνηση του ΠΣΑΚ οι αθλητές των ομάδων της Α2 βρήκαν ένα σύμμαχο σε αυτή τη μάχη, που δίνουν για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

ΠΣΑΚ – κορωνοϊός: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Θα δώσουμε και την ψυχή μας! Έτοιμος να κάνει την αντεπίθεση είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, βλέποντας τους… συμπαίκτες του να αδιαφορούν. Πρόθεση του ΠΣΑΚ είναι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να επιστρέψουν οι παίκτες -αρχικά της Α2- στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Σύνδεσμος μας, είναι διατεθειμένος να βάλει ΜΟΝΟΝ για τους αθλητές, 20 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας, για τη διενέργεια των πρώτων τεστ. Η συνεισφορά όμως του ΠΣΑΚ δεν αρκεί και όλοι οι φορείς πρέπει να δείξουν την ευαισθησία τους. Όσοι πιστοί…προσέλθετε! Ενδιαφερεστε;”.

Δείτε ακόμη:

Η πανδημία …έδωσε άκυρο στην προετοιμασία του Πόλο με τις ΗΠΑ
Δεν πάει Τουρκία η Ελλάδα για το Euro Ενόργανης
Με πριγκιπική απόφαση μόνο άτομα του χώρου της υγείας στην εξέδρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις