Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ανανεώσεις: Μιλάει με Σένκεφελντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – ανανεώσεις: Μιλάει με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός - ανανεώσεις: Οι «πράσινοι» επιθυμούν να επεκτείνουν με τον Ολλανδό στόπερ πριν μπορέσει να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες

Παναθηναϊκόςανανεώσεις: Θέλει να δέσει τον Παναθηναϊκό ο Σένκεφελντ. Οι «πράσινοι» επιθυμούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Ολλανδό στόπερ πριν τον Γενάρη. Αυτό, διότι τότε ο 29χρονος θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να αρχίσουν εκ νέου τις συζητήσεις με τον παίχτη. Θυμίζουμε, οι εξελίξεις γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν περάσει από 40 κύματα από το  Φεβρουάριο όταν και έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για πρώτη φορά. Οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά σε μία συμφωνία τον Αύγουστο. Όταν και είχαν συζητήσει για συμβόλαιο έως το 2023 και μία αύξηση αποδοχών του παίχτη της τάξεως των 120 χιλιάδων ευρώ (από τις 200 στις 320 χιλιάδες ευρώ).

Μεγάλο ρόλο στο να μην υπάρξει συμφωνία έπαιξε ο ατζέντης του Σένκεφελντ, Βέζερ Βέζενμπεργκ, που ζήταγε περισσότερα μπόνους πέρα από το πριμ υπογραφής. Ενώ, ήθελε και μπόνους συμμετοχών. Έκτοτε, υπήρξε μια μεγάλη περίοδος που δεν υπήρξαν συζητήσεις και ο φάκελος «Σένκεφελντ» αφέθηκε στην άκρη, χωρίς να γίνει κάποια κίνηση είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά.

Παναθηναϊκός – ανανεώσεις: Σε αναζήτηση “φόρμουλας”

Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ασχοληθούν ξανά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων και έτσι ασχολήθηκαν και με αυτή του Ολλανδού σέντερ μπακ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία από την περασμένη εβδομάδα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, ωστόσο υπάρχει η επιθυμία να βρεθεί μια «χρυσή» φόρμουλα και να τα βρουν οι δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή των συζητήσεων. Όμως, θέλει να καλυφθεί και οικονομικά. Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» επιθυμούν να επέλθει μια συμφωνία άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, θέλουν να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν τον Γενάρη. Θυμίζουμε, το συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει το καλοκαίρι και αν δεν έχει βρεθεί μία λύση, θα μπορεί να μιλήσει με ομάδες για το μέλλον του.

Δείτε ακόμη:

Η πανδημία …έδωσε άκυρο στην προετοιμασία του Πόλο με τις ΗΠΑ
Δεν πάει Τουρκία η Ελλάδα για το Euro Ενόργανης
Με πριγκιπική απόφαση μόνο άτομα του χώρου της υγείας στην εξέδρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις