Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΝΒΑ: Τζάμπολ τα Χριστούγεννα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΝΒΑ: Τζάμπολ τα Χριστούγεννα

Μπάσκετ - ΝΒΑ: Είναι πλέον επίσημο, έχουμε τζάμπολ στο NBA! Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της διοργάνωσης έκαναν γνωστό, πως ήρθαν σε συμφωνία με την Ένωση

ΜπάσκετΝΒΑ: Είναι πλέον επίσημο, έχουμε τζάμπολ στο NBA! Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της διοργάνωσης έκαναν γνωστό, πως ήρθαν σε συμφωνία με την Ένωση των παικτών για να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2020-21. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου. Έτσι, ο μαγικός κόσμος του NBA θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο. Νωρίτερα δηλαδή από τις αρχικές εκτιμήσεις των ειδικών.

Οι δύο πλευρές κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και αποφάσισαν να γίνει το πρώτο τζάμπολ της σεζόν τρεις ημέρες πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων. Ακόμα, αποφασίστηκε να υπάρξει μείωση των αγώνων. Δηλαδή, από 82 αγώνες που ήταν αρχικά, αποφασίστηκε να διεξαχθούν 72 φέτος. Μάλιστα, το πλήρες πρόγραμμα της σεζόν θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Μπάσκετ – ΝΒΑ: Στις 20/11 οι Free Agents

Την ίδια ώρα, η Free Agency θα ανοίξει στις 20 Νοεμβρίου. Ενώ, δύο μέρες αργότερα οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να υπογράψουν του αθλητές. Εξίσου σημαντική ήταν και η απόφαση, να υπάρξει αύξηση στο salary cap. Έτσι, στις επόμενες σεζόν αναμένεται να αυξηθεί από 3 έως 10%. Πλέον, όλα όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των ανθρώπων του NBA και της Ένωσης Παικτών θα εξεταστούν από το διοικητικό συμβούλιο του πρωταθλήματος. Ενώ, θα περάσουν και από ψηφοφορία  των μελών της διοργανώτριας, ώστε να οριστικοποιηθούν από όλα τα φραντσάιζ του μαγικού κόσμου τα όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Δείτε ακόμη:

Η πανδημία …έδωσε άκυρο στην προετοιμασία του Πόλο με τις ΗΠΑ
Δεν πάει Τουρκία η Ελλάδα για το Euro Ενόργανης
Με πριγκιπική απόφαση μόνο άτομα του χώρου της υγείας στην εξέδρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις