Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μέγκαν Μαρκλ – Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Στηρίζει την Ημέρα Καλοσύνης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ – Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Στηρίζει την Ημέρα Καλοσύνης

Μέγκαν Μαρκλ - Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεσμοθετήθηκε στη μνήμη της παρουσιάστριας του «Love Island UK», Κάρολαϊν Φλακ, η οποία αυτοκτόνησε τον περασμένο Φεβρουάριο

Μέγκαν Μαρκλ – Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Με αφορμή την Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Kindness Day) η Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία. Η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεσμοθετήθηκε στη μνήμη της παρουσιάστριας του «Love Island UK», Κάρολαϊν Φλακ, η οποία αυτοκτόνησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Στις 9 Νοεμβρίου, ημέρα που θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της, καλούνται οι χρήστες να δεσμευθούν ότι θα διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο για να γίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας καλύτερος τόπος για όλους.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να δικτυωθούν, να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά χωρίς τον φόβο της αρνητικότητας, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας. Σε δήλωσή της, η Δούκισσα του Σάσσεξ, η οποία έχει τις δικές της εμπειρίες από τη σκοτεινή πλευρά των social media τονίζει ότι «λυπάται» που πρέπει να υπάρχει μια τέτοια Ημέρα. «Για τόσους πολλούς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην καθημερινή τους ζωή» αναφέρει η Μέγκαν Μαρκλ. «Έχουμε πρόσβαση σε αυτά με τα ακροδάχτυλά μας, οπότε θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλέστερο και με περισσότερη ευγένεια μέρος για όλους. Με θλίβει το γεγονός ότι στη σημερινή κοινωνία η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεωρείται απαραίτητη Αλλά είναι απολύτως!» προσθέτει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις