Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πτώση τείχους Βερολίνο: «Ήρθε η ώρα να πέσει το “τείχος της Λευκωσίας”», λέει ο Δένδιας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πτώση τείχους Βερολίνο: «Ήρθε η ώρα να πέσει το “τείχος της Λευκωσίας”», λέει ο Δένδιας

Πτώση τείχους Βερολίνο: Μήνυμα για την επέτειο της πτώσης του τείχους του Βερολίνου ανήρτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Πτώση τείχους Βερολίνο: Μήνυμα για την επέτειο της πτώσης του τείχους του Βερολίνου ανήρτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο twitter, συμπληρώνοντας πως ήρθε η ώρα να πέσει και το «τείχος της Λευκωσίας». «Το Τείχος του Βερολίνου χώρισε όχι μόνο τη Γερμανία, αλλά και την ανθρωπότητα στα δύο. Στις 9/11/89 αποδείχτηκε ότι οι αγώνες για την ελευθερία δεν είναι μάταιοι. Ήρθε η ώρα να ενωθεί η τελευταία διαιρεμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης και να πέσει το «τείχος της Λευκωσίας».

Μήνυμα του Μ. Βαρβιτσιώτη για την πτώση του τείχους του Βερολίνου

Με αφορμή την επέτειο της πτώσης του τείχους του Βερολίνου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έκανε την εξής ανάρτηση στο twitter:

«Η πτώση του Τείχους πριν από 31 χρόνια άλλαξε την Ευρώπη. Αποτέλεσε τη νίκη του ελεύθερου κόσμου απέναντι στον ολοκληρωτισμό. Στην Ευρώπη του Σήμερα δεν χωρούν “τείχη” διχασμού, ούτε διαχωριστικές γραμμές, ούτε διχοτομημένες πρωτεύουσες. Ενωμένοι θα πετύχουμε!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις