Κιντή – Γεροβασίλη: Μάθημα… ελληνικών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κιντή – Γεροβασίλη: Μάθημα… ελληνικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κιντή - Γεροβασίλη: Η καθηγήτρια Βάσω Κιντή διορθώνει τα ελληνικά της πρώην υπουργού Ολγας Γεροβασίλη

09.11.2020 | 15:49

Κιντή – Γεροβασίλη: Μάθημα ελληνικών παρέδωσε μέσω social media η καθηγήτρια Φιλοσοφία και Ιστορίας της Φιλοσοφίας Βάσω Κιντή στην πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη. Αφορμή για την ελληνομάθεια η ανάρτηση της Ολγας Γεροβασίλη που διαμαρτυρήθηκε για την ηλεκτρονική ψηφοφορία των εκπαιδευτικών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ψηφοφορία στην οποία δεν συμμετείχαν μαζικά οι εκπαιδευτικοί αντιδρώντας στην ηλεκτρονική μέθοδο και ακολουθώντας τις οδηγίες της ΟΛΜΕ για αποχή. Η Ολγα Γεροβασίλη όπως και τα άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την άρνηση των εκπαιδευτικών να μετάσχουν στην ψηφοφορία δι αποστάσεως.

Εγραψε η Ολγα Γεροβασίλη:

Οι εκπαιδευτικοί δίδαξαν σήμερα ένα μεγάλο μάθημα την κα Κεραμέως και τον πολιτικό της προϊστάμενο τον κο Μητσοτάκη: η Δημοκρατία δεν εντέλλεται ούτε γίνεται μαριονέτα. Μάθημα Δημοκρατίας και αξιοπρέπειας. Αν υπήρχε έστω και ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία θα είχε ήδη παραιτηθεί.

Στην Ολγα Γεροβασίλη που όπως και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη Νίκη Κεραμέως να παραιτηθεί απάντησε όμως με ένα δωρεάν μάθημα ελληνικών η Βάσω Κιντή.

Το σχόλιο της Βάσως Κιντή:

Μάλλον χρειάζεται η κ. Γεροβασίλη μάθημα από τους εκπαιδευτικούς. Η Δημοκρατία πράγματι εντέλλεται -σημαίνει δίνει εντολές. Εντέλλομαι δεν σημαίνει δέχομαι εντολές όπως νομίζει.

Exit mobile version