Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γεωργούλης – Σπαλιάρας: Κόντρα για το ρόλο σε μεξικανική σειρά
LIFESTYLE

Γεωργούλης – Σπαλιάρας: Κόντρα για το ρόλο σε μεξικανική σειρά

Γεωργούλης - Σπαλιάρας: Τι είπε ο Σπαλιάρας, τι του απάντησε ο Γεωργούλης

Γεωργούλης – Σπαλιάρας: Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Αλέξη Γεωργούλη. Τουλάχιστον σύμφωνα με την εξήγηση που έδωσε ο πρώτος. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» όπου αποκάλυψε πως για το ρόλο του στη μεξικάνικη σειρά του Netflix είχε περάσει από οντισιόν και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος απάντησε στον Γιάννη Σπαλιάρα με story που ανέβασε στο Instagram. «Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει το ρόλο χωρίς οντισιόν, αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή», έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Instagram.

Βάνα Μπάρμπα- Μαρία Κίτσου: Παραλίγο… πόλεμος

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» ήταν η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός παραλίγο να πέσει στην «παγίδα» των παρουσιαστών και να ξεσπάσει πόλεμος με την Μαρία Κίτσου, όμως, η ίδια ξεκαθάρισε τη φράση της ενώ έγινε και λίγο έξαλλη… Ο διάλογος είχε ως εξής:

-«Όταν γεννηθείς άσχημη μπορεί να γίνεις πιο εύκολα αποδεκτή σαν καλή ηθοποιός». Και σε ρωτάω: Ποια θεωρείς την καλύτερη ηθοποιός αυτή τη στιγμή;
-Την κυρία που παίζει στις Άγριες Μέλισσες, την Μαρία Κίτσου.
-Άρα λες άσχημη την Κίτσου!
-Δεν είπα άσχημη την Κίτσου. Είπα ότι είναι σπουδαία ηθοποιός. Δεν είπα ότι είναι άσχημη!

Ευτυχώς το θέμα ξεκαθαρίστηκε και αποφύγαμε τις…αιματοχυσίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις