Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler (9/11): Βαριά ποινή για παίκτη στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Big Brother spoiler (9/11): Βαριά ποινή για παίκτη στο παιχνίδι

Big Brother spoiler (9/11): Απίστευτα πράγματα – για άλλη μια φορά- στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Big Brother spoiler (9/11): Τρυφερές εξελίξεις θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Big Brother με τον Δημήτρη Κεγαχιά και τη Σοφία Δανέζη να πρωταγωνιστούν και πάλι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» οι δυο παίκτες έρχονται… ακόμη πιο κοντά.

Μετά τους καυγάδες και τις ζήλιες, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς φαίνεται πως πλησιάζουν ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον. Έτσι, σύντομα θα δούμε τρυφερά ενσταντανέ και ένα φιλί που θα συζητηθεί. Τα πράγματα, φυσικά, δεν είναι τόσο ρόδινα και ρομαντικά για την Άννα Μαρία, η οποία θα δεχτεί ποινή και μάλιστα «βαριά» όπως την αποκάλεσαν στην εκπομπή, για παράβαση που έκανε. Μια παράβαση που έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της.

Νέος έρωτας στο σπίτι;

Δυο παίκτες του παιχνιδιού ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι του σπιτιού και όπως φαίνεται υπήρχε έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, δυο διαγωνιζόμενοι ήρθαν περισσότερο κοντά από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα όταν η παρουσιάστρια ρώτησε εάν είανι το γνωστό ζευγάρι, εννοώντας την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, δεν πήρε καμία απολύτως απάντηση!

Ραγδαίες οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά στο επεισόδιο του Big Brother που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά! Να θυμίσουμε επίσης πως ενδέχεται να μην υπάρχει η ψηφοφορία των τηλεθεατών για το live της Παρασκευής, γιατί όπως αποκάλυψαν στην ίδια εκπομπή, κάτι «μαγειρεύει» ο Μεγάλος Αδελφός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις