Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξηγεί γιατί δεν είχαμε αποχώρηση στο τελευταίο live
LIFESTYLE

Big Brother – Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξηγεί γιατί δεν είχαμε αποχώρηση στο τελευταίο live

Big Brother - Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι είπε για συγκεκριμένους παίκτες και «κάρφωσε» αυτούς που έχουν στρατηγική

Big Brother – Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο Αντρέας Μικρούτσικος μίλησε για τα τεκταινόμενα στο Big Brother. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες και εξήγησε το λόγο που στο τελευταίο live δεν είχαμε αποχώρηση. «Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με την Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας. Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική. Περισσότερο μπορεί τα ΜΜΕ να πιέσουν τον Κεχαγιά και τη Σοφία να γίνουν ζευγάρι, παρά η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Νομίζω ότι όταν βγουν έξω ο καθένας θα έχει τη ζωή του. Μπορεί να κάνουν καριέρα ζευγαριού. Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5», ανέφερε ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Βαριά ποινή για παίκτη στο παιχνίδι

Τρυφερές εξελίξεις θα έχει το αποψινό επεισόδιο του Big Brother με τον Δημήτρη Κεγαχιά και τη Σοφία Δανέζη να πρωταγωνιστούν και πάλι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» οι δυο παίκτες έρχονται… ακόμη πιο κοντά.

Μετά τους καυγάδες και τις ζήλιες, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς φαίνεται πως πλησιάζουν ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον. Έτσι, σύντομα θα δούμε τρυφερά ενσταντανέ και ένα φιλί που θα συζητηθεί. Τα πράγματα, φυσικά, δεν είναι τόσο ρόδινα και ρομαντικά για την Άννα Μαρία, η οποία θα δεχτεί ποινή και μάλιστα «βαριά» όπως την αποκάλεσαν στην εκπομπή, για παράβαση που έκανε. Μια παράβαση που έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις