Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι Συγγρού lockdown: Και κάπως έτσι, δεν θα βγούμε ποτέ από την καραντίνα
ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Ο COVID

Πάρτι Συγγρού lockdown: Και κάπως έτσι, δεν θα βγούμε ποτέ από την καραντίνα

Πάρτι Συγγρού lockdown: Πάρτι σε μέρες καραντίνας διοργάνωσε μία γυναίκα σε ξενοδοχείο στη Συγγρού με τη συμμετοχή 31 ατόμων, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας.

Πάρτι Συγγρού lockdown: Το lockdown έχει τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο ωστόσο όπως φαίνεται κάποιοι μοιάζουν απτόητοι και από τους περιορισμούς και από το γεγονός ότι ο κορωνοϊός βρίσκεται σε τρομερή έξαρση απειλώντας ανθρώπινες ζωές. Χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη για πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με τη συμμετοχή 31 ατόμων. Πάρτι το οποίο φέρεται να είχε διοργανώσει 24χρονη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 2:30 τη νύχτα, πολίτης κάλεσε στο 100 και δήλωσε ότι ενημερώθηκε μέσω των social media ότι σε ξενοδοχείο όπου βρίσκεται στην Λ.Συγγρού 127- Ν. Κόσμος με την επωνυμία Smart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών και στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα που είχαν διοργανώσει πάρτι.

Κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Επίσης συνελήφθη ημεδαπή 24 ετών ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού , για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Εφόδους σε σπίτια προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΑΔ

Εφόδους σε σπίτια και άλλα σημεία, για τα οποία υπάρχουν καταγγελίες για παράνομα πάρτι ή αναρτήσεις-προσκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προανήγγειλε ο επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Μπίνης τόνισε ακόμη πως «τα πρόστιμα θα βεβαιώνονται άμεσα στις εφορίες και θα εισπράττονται, δεν θα υπάρχουν πρόστιμα για τη δημιουργία εντυπώσεων».

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε σήμερα τον διπλασιασμό των προστίμων με την έναρξη του δεύτερου lockdown από αύριο, Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι από τα 150 ευρώ το πρόστιμο για τους παραβάτες του απαγορευτικού θα φτάσει πλέον τα 300. Με ψευδή βεβαίωση στον εργοδότη επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ. Όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν την αναστολή λειτουργιάς επιβάλλεται πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ στα φυσικά πρόσωπα διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σοκ στη Ρόδο! Εστησαν beach party με 70 άτομα λίγο πριν το lockdown
Βίντεο: Αστυνομικοί ξετρυπώνουν καλεσμένο σε παράνομο πάρτι που… κρύφτηκε
Βίντεο: Νεαροί διασκεδάζουν στους δρόμους της Αθήνας πριν το κλείσιμο της εστίασης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις