Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 50χρονη Αγία Βαρβάρα: Ομολογίες σοκ από τη 15χρονη και τον 17χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

50χρονη Αγία Βαρβάρα: Ομολογίες σοκ από τη 15χρονη και τον 17χρονο

50χρονη Αγία Βαρβάρα: Αναζητείται ο συνεργός τους - Πώς έφτασαν στην άγρια δολοφονία της 50χρονης με μαχαίρι το βράδυ της Παρασκευής

50χρονη Αγία Βαρβάρα: Ο 17χρονος Ρουμάνος και 15χρονη κόρη της 50χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής ομολόγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ανήλικος αλλοδαπός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια ενός, επίσης, ανήλικου (16χρονου) Έλληνα φίλου του, ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν. Αρχικά αγόρασαν χάπια, τα έριξαν στον καφέ της 50χρονης χωρίς όμως να ολοκληρωθούν τα άγρια σχέδιά τους. Η επόμενη απόπειρά τους έγινε με δηλητήριο και όταν απέτυχαν και με αυτον τον τρόπο δολοφονίας, το βράδυ της Παρασκευής φώναξαν τον 16χρονο φίλο τους.

Σοκάρουν οι ομολογίες

Τόσο η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας όσο και ο 17χρονος φίλος της -σεσημασμένος για κλοπές- ομολόγησαν τη δολοφονία. Η 15χρονη υποστήριξε ότι βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο, όταν ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφός της και ένας επίσης 17χρονος Έλληνας φίλος του σκότωσαν την ίδια τη μητέρα της. Ο 17χρονος ομολόγησε ότι είχε ως συνεργό του τον 16χρονο Έλληνα που έχει διαφύγει. Ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία έγινε ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της. Η κόρη υποστήριξε ότι η μητέρα της την απειλούσε ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο.

Όσον αφορά το έγκλημα, ο 17χρονος Ρουμάνος φέρεται να κρατούσε δεμένο το θύμα πιέζοντας το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι, την ώρα που ο άλλος 17χρονος την μαχαίρωνε στον λαιμό και στο πρόσωπο. Της κατάφερε περίπου 20 μαχαιριές. Στη συνέχεια και οι τρεις -η 15χρονη κόρη, ο 17χρονος σύντροφός της και ο 17χρονος φίλος τους- διέφυγαν στις Σέρρες. Ωστόσο, ο ανήλικος Έλληνας, που είναι σεσημασμένος για αδικήματα περί όπλων, δεν έχει συλληφθεί.

Δεμένη και με 20 μαχαιριές

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της. Η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος φίλος της, είχαν εξαφανιστεί μετά την δολοφονία. Εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο πλαίσιο αυτών για την μη διάδοση του κορονοϊού, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής, από την ξαδέρφη της, η οποία είχε ανησυχήσει από την απουσία της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 50χρονη ήταν πεσμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα και σκεπασμένη με κουβέρτες. Ο θάνατός της προσδιορίστηκε χρονικά από τον ιατροδικαστή, κοντά χρονικά με τον εντοπισμό της. Η άτυχη γυναίκα πριν από ένα χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν σε προβληματικό επίπεδο, κάτι που επέφερε εντάσεις και προστριβές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις