Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλεϊ – Κρίσιμες συσκέψεις: Μέρα κρίσης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ – Κρίσιμες συσκέψεις: Μέρα κρίσης

Βόλεϊ - Κρίσιμες συσκέψεις: Στις τηλεδιασκέψεις της ΕΟΠΕ και της Volley League θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα

ΒόλεϊΚρίσιμες συσκέψεις: Την Τρίτη “κρίνεται” το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ, όταν και θα διεξαχθούν οι τηλεδιασκέψεις της ΕΟΠΕ αλλά της Volley League για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ομοσπονδία ζήτησε την τηλεδιάσκεψη για να συζητηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και να φανεί ποιες ομάδες μπορούν να το εφαρμόσουν. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πως τόσο οι ομάδες όσο και η αθλήτριες θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι αθλήτριες έχουν τονίσει πως μια μεγάλη περίοδος αποχής θα προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Την Τρίτη θα γίνει και η τηλεδιάσκεψη της Λίγκας. Ενώ, όπως έκανε γνωστό η ΕΣΑΠ, έχει ήδη υπάρξει συμφωνία ομάδων και λίγκας για τα μέτρα, που απαιτούνται για την επανέναρξη της σεζόν. Έτσι, θα μπορέσει το πρωτάθλημα να ενταχθεί στις εξαιρέσεις της υπουργικής απόφασης και να ξανά ξεκινήσει. Θυμίζουμε, το καλοκαίρι είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο γήπεδο παρά το μεγάλο διάστημα αποχής. Το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε αγωνιστική δράση τόσο σε ανδρικό όσο και σε γυναικείο επίπεδο. Μέχρι στιγμής, έχουν ολοκληρωθεί δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ανδρών και τέσσερις στο πρωτάθλημα γυναικών.

Βόλεϊ – Κρίσιμες συσκέψεις: Το πρωτόκολλο πάνω από όλα

Με κυβερνητική απόφαση έχουν εξαιρεθεί από τα περιοριστικά μέτρα η πρώτη κατηγορία των πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων της χώρας μας. Όμως, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν και τα πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλες οι ομάδες να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να διεξάγεται εβδομαδιαίος έλεγχος ανίχνευσης του ιού με τεστ αντιγόνου. Ενώ, θα πρέπει να γίνεται από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις