Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάμουελ Ετό – Τροχαίο: Είχε άγιο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάμουελ Ετό – Τροχαίο: Είχε άγιο!

Σάμουελ Ετό - Τροχαίο: Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και αρχηγός της εθνικής Καμερούν βγήκε σώος από τα συντρίμμια μετά από μετωπική με λεωφορείο!

Σάμουελ ΕτόΤροχαίο: Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο Σάμουελ Ετό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Καμερούν είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα την Κυριακή, όταν και επέστρεφε στην γενέτειρα του μετά από έναν γάμο. Όπως έγινε γνωστό, είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Όμως, συνεχίζει να παρακολουθείται από στενά από τους γιατρούς.

Ο 39χρονος θρύλος ταξίδευε μεταξύ των Ντουάλα και Μπαφουσάμ στο Καμερούν, όταν το όχημα (4×4) στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λεωφορείο το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα, με τις πρώτες πληροφορίες, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και έχει διαλυθεί. Ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματίας από την σφοδρή σύγκρουση.

Σάμουελ Ετό – Τροχαίο: Βίντεο τον αθωώνει

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του Ετό, Φρανκ Χάπι, ανέφερε στο «BBC Sport Africa» πως ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπου και επιβεβαιώθηκε μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, ότι δεν έχει κάποιο τραύμα και είναι καλά στην υγεία του.  Ακόμα, ο 39χρονος βετεράνος στράικερ αποφάσισε να μην ασκήσει κατηγορίες κατά του οδηγού. Παρά το γεγονός ότι αρχικά προσπάθησε να διαφύγει, πριν συλληφθεί και οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα αντί να κινηθεί νομικά, υπάρχει και βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Ετό  να μιλάει στον οδηγό και να τον παροτρύνει να οδηγεί πιο προσεχτικά.

Ο Ετό μετά από μία λαμπρή καριέρα και παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα και κλαμπ, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από πέρσι το Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις