Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Αλλάζει ρότα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Αλλάζει ρότα

Μπάσκετ - Ευρωλίγκα: Κρίσιμη σύσκεψη για αλλαγές στο πρωτόκολλο, plan b και εξεύρεση τρόπου συνέχισης της σεζόν με τον πιο ομαλό τρόπο

ΜπάσκετΕυρωλίγκα: Νέα τηλεδιάσκεψη των μετόχων της Ευρωλίγκας την Τρίτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αθλητικού πόρταλ «SDNA», στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη θα μιλήσουν για τα ζητήματα, που αφορούν το πρωτόκολλο, τις αλλαγές αλλά και ένα ενδεχόμενο «εφεδρικό» πλάνο.  Η συγκεκριμένη συζήτηση θα γίνει «παρουσία» του Τζόρντι Μπερτομέου αλλά και άλλων εκπροσώπων της διοργάνωσης.

Όλοι οι μέτοχοι των ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α, όπως οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, θα συζητήσουν για όλα τα φλέγοντα θέματα, που αφορούν την διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθούν στο τωρινό πλάνο που υπάρχει, αλλά και σε ζητήματα, που αφορούν την ομαλή συνέχεια της Ευρωλίγκας. Κύριο θέμα της συνάντησης είναι το πρωτόκολλο που υπάρχει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Παράλληλα, θα συζητηθούν ενδεχόμενες αλλαγές αλλά και βελτιώσεις σε συγκεκριμένα κομμάτια του που τις χρειάζονται.

Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Το εφεδρικό πλάνο

Την ίδια ώρα, ανοιχτό μένει και το ενδεχόμενο να αναφερθούν σε ένα «εφεδρικό» πλάνο, που θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που τα πράγματα σε σχέση με την πανδημία  δεν εξελιχθούν ιδανικά για τις ομάδες και υπάρξουν δυσκολίες στην συνέχιση της σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι, πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης. Ενώ, τα βλέμματα του μπασκετικού κοινού είναι στραμμένα πάνω στην εν λόγω συζήτηση, με τις αποφάσεις να είναι αρκετά σημαντικές για την συνέχιση αλλά και την τελική έκβαση της σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις