Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διασυρμός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διασυρμός!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βαλένθια διέλυσε 4-1 τη Ρεάλ Μαδριτης - Η Σοσιεδάδ πήρε το ματς της ντροπής 2-0 με τα παιδαρέλια της Γρανάδα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ξέσπασε η Βαλένθια και πήρε μια σημαντική νίκη. Οι «νυχτερίδες» διέλυσαν 4-1 την Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Μαδριλένους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 23’ ο Μπενζεμά έκανε το 0-1. Η Βαλένθια προσπάθησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει. Στο 30’ κέρδισε πέναλτι. Ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του πέναλτι και ο Μουσά σκόραρε στο ριμπάουντ. Ο διαιτητής καταλόγισε το γκολ, όμως μετά από παρέμβαση του VAR πήρε πίσω την απόφαση του και το πέναλτι εκτελέστηκε ξανά. Αυτή τη φορά ο Σόλερ ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι νυχτερίδες κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο 43’ με αυτογκόλ του Βαράν.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Βαλένθια αύξησε κι’ άλλο την διαφορά του σκορ. Στο 54’ ο Σόλερ έκανε το 3-1 νε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ενώ, εννιά λεπτά αργότερα ο Σόλερ ολοκλήρωσε το χατ τρικ από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 4-1. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά, που σφυρίχτηκαν τρία πέναλτι κατά της Ρεάλ στο ίδιο παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι παρά τις φάσεις που είχαν, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Φιάσκο στη χώρα των Βάσκων

Επαγγελματική νίκη για την Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι επικράτησαν 2-0 της αποδεκατισμένης Γρανάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς. Στο 22’ ο Μονρεάλ έκανε το 1-0.  Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Ογιαρθάμπαλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0. Η Σοσιεδάδ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την Γρανάδα.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο. Έκλεισαν τους Ανδαλουσιανούς στα καρέ τους και κυνήγησαν κι’ άλλα γκολ. Στο 54’ ο Γουίλιαν Χοσέ αστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του. Η Γρανάδα ανταπεξήλθε στην πίεση και δεν δέχτηκε άλλο γκολ, ωστόσο δεν μπορούσε να σκοράρει. Στο 86’οι Βάσκοι έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Λε Νορμάντ. Στο 94’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει, όμως το πέναλτι του Ματσίς απέκρουσε ο Ρεμίρο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Χετάφε ηττήθηκε 1-3 από την Βιγιαρεάλ (Αραμπάρι 16’ – Αλκάθερ 11’, Τριγκέρος 17’, Μορένο 62’). Η Λεβάντε έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Αλαβές (Μοράλες 51’ – Πέρεζ 4’). Ενώ, η Βαγιαδολίδ νίκησε 2-2 την Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ορελάνα 19’ (πεν), Μάρκος Ντε Σόουζα 48’ – Γουίλιαμς 88’ (πεν).

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις