Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζευγάρια και lockdown: Τι κάνουν όσοι δεν μένουν μαζί;
ΕΛΛΑΔΑ

Ζευγάρια και lockdown: Τι κάνουν όσοι δεν μένουν μαζί;

Ζευγάρια και lockdown: Η απάντηση του Γενικού γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης στην ερώτηση για τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί.

Ζευγάρια και lockdown: Ένα από τα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο τώρα που ξεκίνησε το lockdown έχει να κάνει με τα ζευγάρια. Όχι αυτά που μένουν μαζί ή σε κοντινά σπίτια, αλλά αυτά που είναι μακριά και έχουν όμως σχεδόν καθημερινή επαφή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις που για παράδειγμα ο άνδρας μένει στα Πετράλωνα, η γυναίκα στα Ιλίσια, όμως αμέσως μετά τις δουλειές τους φροντίζουν να βρίσκονται, να τρώνε και μερικές φορές να κοιμούνται μαζί.

Δείτε ακόμη: Πώς θα επηρεάσει το δεύτερο lockdown τις ερωτικές σχέσεις

Στο ερώτημα αυτό λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει στον ΣΚΑΙ ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, με την επισήμανση οτι στην Γαλλία υπάρχει ειδική πρόβλεψη για το θέμα. «Η τεχνολογία τα έχει λύσει αυτό. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Skype και τα άλλα μέσα επικοινωνίας. Επίσης αν μένουν τόσο συχνά μαζί, θα μπορούν να μείνουν μαζί και να μην μετακινούνται από διαφορετικά σπίτια. Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνω οτι υπάρχουν κοινωνικά θέματα, αλλά είμαστε σε περιορισμούς. Οι κινήσεις που γίνονται εκτός κατοικίας είναι περιορισμένες γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούμε να ανακόψουμε την πορεία του ιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την απάντηση μετά το 8ο λεπτό του video
Δείτε ακόμη
Σε ρυθμούς τηλεκπαίδευσης οι εκπαιδευτικές δομές -Πώς θα λειτουργήσουν νηπιαγωγεία και δημοτικά
Σαρωτικοί έλεγχοι στις λαϊκές αγορές- “Βαριές καμπάνες” πρώτη μέρα lockdown

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις