Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Επαγγελματικό διπλό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Επαγγελματικό διπλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 8η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός απέδρασε με το διπλό 0-2 από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ που είχε δοκάρι και ακυρωμένο από το VAR πέναλτι

08.11.2020 | 17:51

Σούπερ Λιγκ8η αγωνιστική: Αποχώρησε νικητής από το «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 13’ με τον Γιάννου. Ενώ, κέρδισαν πέναλτι στο 28’, ωστόσο το VAR το ακύρωσε ως οφσάιντ έξι λεπτά αργότερα. Στην συνέχεια ο ρυθμός ήταν αργός και είχαν ως στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά.  Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός φαινόταν να πατάει καλύτερα και να βρίσκει ρυθμό. Άρχισε να απειλεί και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Στο 42’ η κεφαλιά του Μπρούμα σταμάτησε στο δοκάρι του Βάτερμαν. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και έπαιξαν πιο επιθετικά. Πίεσαν τους Ηρακλειώτες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 56’ ο Χασάν έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μαρτίνς είχε δώσει εντολή να περάσει ο Ελ Αραμπί στην θέση του Αιγύπτιου, όμως η αλλαγή δεν έγινε. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, χωρίς να είναι επικίνδυνος για τον ΟΦΗ. Στο 80’ ο Φορτούνης (είχε περάσει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα) έκλεψε την μπάλα και έφυγε σε αντεπίθεση, πάσαρε στον Μασούρα και έγινε το 0-2. Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν το πρώτο τους διπλό.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Χασάν 56’, Μασούρας 80’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στράρτζεον, Διαμάντης, Μπαλογιάννης (Ντε Γκουζμάν 61’), Γιάννου (Γκαργκαλατζίδης 61’), Μεγιάδο (Νέιρα 87’), Κοροβέσης.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (Πέπε 69’), Βαλμπουενά (Φορτούνης 77’), Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 83’), Χασάν (Ελ Αραμπί 83’).

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”
Exit mobile version