Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα σκοράρουν!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα σκοράρουν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Λεβερκούζεν 4-3 την Γκλάντμπαχ σε ματσάρα με γκολ-όνειρο από τον Λάζαρο - Νίκη και για τη Βόλφσμπουργκ 2-1 τη Χόφενχαϊμ

08.11.2020 | 23:03

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τρομερό θέαμα στην «Μπάι Αρένα». Η Λεβερκούζεν επικράτησε 4-3 της Γκλάντμπαχ. Οι δύο ομάδες μπήκαν φορτσάτες στο παιχνίδι και έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και έγιναν αρκετές φάσεις. Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στίντλ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 27’ ο Αλάριο έκανε το 1-1. Η απάντηση ήταν άμεση από την Γκλάντμπαχ, αφού τρία λεπτά αργότερα με δεύτερο γκολ του Στίντλ έκανε το 1-2. Οι «ασπιρίνες» προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 41’ ο Αλάριο με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 2-2.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Έκαναν φάσεις και πήραν το προβάδισμα. Στο 68’ ο Μπέιλι έκανε το 3-2. Οι δύο ομάδες πάλευαν για τον έλεγχο. Η Λεβερκούζεν ήταν αυτή, που κατάφερε να διευρύνει την διαφορά τερμάτων. Στο 82’ ο Μπαουμγκάρτλινγκερ έγραψε το 4-2. Η Γκλάντμπαχ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού κατάφερε να μειώσει. Στο 94’ ο Λάζαρο πέτυχε ένα ονειρικό γκολ και έγραψε το τελικό 4-3.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Στην ‘Βολκσβάγκεν Αρένα’

Ωραίο θέαμα και στην «Φόλκσβαγκεν Αρένα». Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 2-1 της Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν νωρίς το προβάδισμα. Στο 5’ ο Στέφεν έκανε το 1-0. Συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Στο 26’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βέγκχορστ. Η Χόφενχαϊμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι η Βόλφσμπουργκ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ήταν ακόμα πιο γρήγορος. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και έγιναν αρκετές φάσεις. Στο 84’ ο Βέγκχροστ αστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του. Η Χόφενχαϊμ κατάφερε να απαντήσει και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 με τον Ανταμιάν. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 94’ ο Καστέλς απέκρουσε το πέναλτι του Νταμπούρ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”
Exit mobile version