Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – Μπάιντεν: “Οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει”
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – Μπάιντεν: “Οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει”

Τραμπ - Μπάιντεν: Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως το επιτελείο του θα αρχίσει να προσβάλλει τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών

Τραμπ – Μπάιντεν: Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχτηκε και επισήμως την είδηση της ήττας του στο γήπεδο του γκολφ, στην Βιρτζίνια. Ελάχιστη ώρα πριν ανακοινωθεί η επικράτηση του πολιτικού του αντιπάλου, ο Ρεπουμπλικανός εθεάθη να παίζει γκολφ στο γήπεδο, με την κατάλληλη αμφίεση. Ήταν η πρώτη έξοδος του Ντόναλντ Τραμπ από την ημέρα των εκλογών και επέλεξε να παίξει το αγαπημένο του άθλημα στο κλαμπ του γκολφ που διατηρεί στη Βιρτζίνια.

O Tραμπ βγήκε από τον Λευκό Οίκο το πρωί του Σαββάτου, φορώντας παπούτσια του γκολφ, ένα αντιανεμικό και λευκό καπελάκι. Ο Λευκός Οίκος αμέσως απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τους πιθανούς συμπαίκτες του Αμερικανού προέδρου. Όταν έφτασε στο γήπεδο του γκολφ υπήρχαν στην είσοδο κάποιοι με σημαίες του Τζο Μπάιντεν, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ. «Την φωτογραφία τράβηξε το ΑΡ. Ο Τραμπ βρίσκεται στο γήπεδο του γκολφ ενώ ο Μπάιντεν ανακοινώνεται νέος πρόεδρος», έγραψε ο δημοσιογράφος του ABC James Longman.

Τραμπ: Οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει

Λίγο αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως το επιτελείο του θα αρχίσει να προσβάλλει τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στα δικαστήρια την ερχόμενη εβδομάδα και πως «οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

«Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφερε σε μια δήλωση. «Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

Δείτε ακόμη
Στους δρόμους οι Αμερικανοί, πανηγυρίζουν για τον Μπάιντεν (vids)
Τζιλ Μπάιντεν: Η γυναίκα που έδωσε ζωή στον Τζο – Αρνήθηκε 4 φορές να τον παντρευτεί
Μπάιντεν: «Ηρθε η ώρα η Αμερική να ενωθεί» – Κάμαλα: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις