Πάρτι κορονοϊός: Η στιγμή που αστυνομικοί ξετρυπώνουν καλεσμένο

ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι κορονοϊός: Η στιγμή που αστυνομικοί ξετρυπώνουν καλεσμένο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάρτι κορονοϊός: To βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail περιλαμβάνει σκηνές από την πρόσφατη εισβολή των αστυνομικών στο διαμέρισμα της οδού Άτκινς, στο Λέστερ

07.11.2020 | 06:59

Πάρτι κορονοϊός: Την αμήχανη στιγμή που οι αστυνομικοί ξετρυπώνουν έναν-έναν τους κρυμμένους καλεσμένους σε παράνομο πάρτι στην Αγγλία κατέγραψε η κάμερα στη στολή ενός εκ των στελεχών της αστυνομίας που πραγματοποίησαν την έφοδο. To βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail περιλαμβάνει σκηνές από την πρόσφατη εισβολή των αστυνομικών στο διαμέρισμα της οδού Άτκινς, στο Λέστερ, όπου πολλά άτομα διασκέδαζαν παραβιάζοντας τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί σε όλη την Αγγλία λόγω Covid-19. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μέσα στον συγκεντρωμένο χώρο βρίσκονταν πάνω από 30 άτομα και κάποια έσπευσαν να κρυφτούν στην τουαλέτα ή ακόμα και… κάτω από το κρεβάτι, πιστεύοντας αφελώς οτι οι αστυνομικοί δεν θα έψαχναν εκεί.

Οι αστυνομικοί, που κατέφθασαν στο διαμέρισμα μετά από καταγγελία γείτονα για τον θόρυβο, εμφανίζονται στο βίντεο να ψάχνουν τον χώρο και να ξετρυπώνουν έναν-έναν τους καλεσμένους. Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο, οι αστυνομικοί σηκώνουν το στρώμα από το κρεβάτι για να μιλήσουν στον άνδρα που είναι κρυμμένος από κάτω. «Καλύτερα να βγεις έξω. Δεν ζεσταίνεσαι εκεί κάτω;» ακούγεται αστυνομικός να ρωτά τον κρυμμένο καλεσμένο, σχολιάζοντας ότι δείχνει να ιδρώνει.

«Δεν ιδρώνω, απλά κοιμάμαι» απαντά εκεινος καθώς σιγά σιγά βγαίνει από την κρυψώνα του. Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Λέστερσαϊρ επέκρινε την μικρή μειοψηφία των πολιτών που κάνουν κακές επιλογές και θέτουν τους συμπολίτες τους σε κίνδυνο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν ο διοργανωτής του πάρτι επιβαρύνθηκε τελικά με το πρόστιμο των 10.000 λιρών που προβλέπεται για την παραβίαση των περιορισμών στην περιοχή του lockdown με συγκεντρώσεις πολλών ατόμων.

Δείτε το βίντεο
Δείτε ακόμη
Σε πρώην υφυπουργό πέρασε ο όμιλος οπλικών συστημάτων «Καλάσνικοφ»
Σοκ στη Ρόδο! Εστησαν beach party με 70 άτομα λίγο πριν το lockdown
Βίντεο: Νεαροί διασκεδάζουν στους δρόμους της Αθήνας πριν το κλείσιμο της εστίασης
Πώς η αμοιβόμενη εργασία επηρεάζει τη μνήμη των γυναικών
 Μετά τη Γαλλία, σείρα παίρνει η Γερμανία – Ζητούν την κατάργηση των «Γκρίζων Λύκων»
Exit mobile version