Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καμάλα Χάρις – εκλογή: Η στιγμή που μοιράζεται τα νέα της νίκης με τον Μπάιντεν
ΚΟΣΜΟΣ

Καμάλα Χάρις – εκλογή: Η στιγμή που μοιράζεται τα νέα της νίκης με τον Μπάιντεν

Καμάλα Χάρις - εκλογή: Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται συνεργάτη της Καμάλα Χάρις το βίντεο τράβηξε ο σύζυγός της.

Καμάλα Χάρις – εκλογή: Η Καμάλα Χάρις μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο από την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Τζο Μπάιντεν λίγο αφού ανακηρύχθηκαν νικητές των Αμερικανικών Εκλογών 2020. «Τα καταφέραμε», ακούγεται να λέει  η Καμάλα Χάρις στο βίντεο. «Τα καταφέραμε Τζο. Θα γίνεις ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», συνεχίζει η Χάρις που εμφανίζεται στο βίντεο με αθλητικά ρούχα.

Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται συνεργάτη της Καμάλα Χάρις το βίντεο τράβηξε ο σύζυγός της. Η Χάρις μοιράστηκε το βίντεο λίγο αφού η ίδια και ο Μπάιντεν αποδέχθηκαν τη νίκη τους με tweet. Στην πρώτη της δήλωση αφού εξελέγη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ η Κάμαλα Χάρις, δεσμεύθηκε να «στρωθεί στη δουλειά» χωρίς καθυστέρηση προκειμένου να αποκατασταθεί «η ψυχή της Αμερικής», στην πρώτη δήλωσή της μετά τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.

«Σε αυτές τις εκλογές επρόκειτο για κάτι πολύ περισσότερο από τον Τζο Μπάιντεν ή από εμένα. Ήταν η ψυχή της Αμερικής και η αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε για αυτήν. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ας στρωθούμε στη δουλειά», έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις