Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Όλα “0” στα Γιάννενα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Όλα “0” στα Γιάννενα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 8η αγωνιστική: ΠΑΣ και Παναιτωλικός έμειναν στη λευκή ισοπαλία - Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι, συμβιβασμένοι με τον βαθμό οι Αγρινιώτες

07.11.2020 | 19:45

Σούπερ Λιγκ8η αγωνιστική: Στείρα από γκολ ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες», για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον στον Παναιτωλικό (0-0). Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Υπήρχε ένταση και προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Ο πρώτος στόχος τους ήταν η διατήρηση του μηδέν στις εστίες τους και έπαιξαν κλειστά. Οι φάσεις ήταν μετρημένες και οι δύο κίπερ δεν απειλήθηκαν. Η μόνη καλή στιγμή του ημιχρόνου ήταν το δοκάρι του  Ελευθεριάδη στο 38’ για τους γηπεδούχους. Δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στην εικόνα του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 8η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο ρυθμός ήταν αργός και η κατοχή ήταν μοιρασμένη. Οι δύο ομάδες φάνηκε να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Ο ΠΑΣ φάνηκε να έχει περισσότερη διάθεση να παίξει επιθετικά αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή του Παναιτωλικού. Θα μπορούσε να είχε βρει ένα γκολ, όμως η προσπάθεια του Παντελάκη στο 85’ κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Στεφανής (Καρδίτσας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 74’), Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης, Λιάτσος (Ντομίνγκεθ 74’), Ελευθεριάδης, Νάουμετς (Καρτάλης 61’), Λεό, Παμλίδης.

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (Μαλής 72’), Βάντερσον, Ντάλσιο (Τσιγγάρας 92’), Γιάκολις, Μεντόζα (Ντουάρτε 92’), Ντίαζ, Αριγίμπι (Μάζουρεκ 65’), Βέργος.

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε
Exit mobile version