Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Φώτα στο “Ενιο Ταρντίνι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Φώτα στο “Ενιο Ταρντίνι”

Serie A - προαναγγελία: Σε κρίση οι άμυνες των Πάρμα και Φιορεντίνα - Τη θέση του στον πάγκο των “βιόλα” παιζει ο Ιακίνι

Serie A – προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Serie A. Η Πάρμα υποδέχεται την Φιορεντίνα στο «Ένιο Ταρντίνι». Οι γηπεδούχοι αποχώρησαν από το Μιλάνο με την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Ίντερ. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο έκαναν φάσεις και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ. Δεν άντεξαν στην πίεση και τελικά ισοφαρίστηκαν. 

Από την άλλη, η Φιορεντίνα έρχεται από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Ρόμα στο Ολίμπικο. Έκανε μία πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα από το παιχνίδι. Υπάρχει αρκετή δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Μάλιστα, υπάρχουν συζητήσεις για μία πιθανή αποχώρηση του προπονητή, Τζουζέπε Ιακίνι. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει μια νίκη που θα «ελαφρύνει» το κλίμα στα αποδυτήρια.

Serie A – προαναγγελία: Στη Σαρδηνία η “Ντόρια”

Στην Σαρδηνία, η Κάλιαρι υποδέχεται την Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 3-2 κόντρα στην Μπολόνια. Έκαναν μια καλή εμφάνιση και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Βρήκαν δίχτυα δύο φορές, όμως η αμυντική τους λειτουργία ήταν προβληματική και έτσι υπέστησαν την ήττα.

Από την άλλη, η Σαμπντόρια έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Τζένοα στο Γενοβέζικο ντέρμπι. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, όμως η αντίπαλος τους κατάφερε να αντεπεξέλθει στην πίεση. Έχουν κάνει ένα καλό ξεκίνημα στην σεζόν και έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει την Σπέτσια στο «ντέρμπι» των νεοφώτιστων.

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις