Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Μοιρασιά χωρις γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Μοιρασιά χωρις γκολ

Serie A - αγωνιστικό: Ισόπαλες στο Ενιο Ταρντίνι Πάρμα και Φιορεντίνα - Μεγάλη νίκη πήρε η Κάλιαρι 2-0 τη Σαμπντόρια

Serie A – αγωνιστικό: «Λευκή» ισοπαλία στο «Ένιο Ταρντίνι». Η Πάρμα έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Φιορεντίνα σε ένα παιχνίδι με «φτωχό» θέαμα και λίγες φάσεις. Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι και δεν έψαχναν να βρουν τον ρυθμό τους. Έπαιξαν κλειστά και προσπάθησαν να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Υπήρχε ένταση και έγιναν αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές. Η Φιορεντίνα μπορεί να είχε περισσότερη διάθεση και προσπάθησε να γίνει απειλητική, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι «βιόλα» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θέλησαν να δημιουργήσουν. Γύρισαν ωραία την μπάλα, όμως η αμυντική λειτουργία της Πάρμα ήταν εξαιρετική. Η μία ομάδα «εξουδετέρωσε» την άλλη και έτσι το αποτέλεσμα παρέμεινε ως είχε. Έτσι, μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Serie A – αγωνιστικό: Άνετα η Κάλιαρι

Μεγάλη νίκη για την Κάλιαρι. Οι «ροσσομπλού» νίκησαν 2-0 την Σαμπντόρια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αργός και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Έπαιξαν κλειστά είχαν στόχο την διατήρηση του μηδέν. Ο χρόνος κυλούσε και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Μάλιστα, στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Οτζέλο.

Στο β’ μέρος, η Κάλιαρι μπήκε και εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Στο 48’ πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Δεν σταμάτησε μόνο εκεί και κυνήγησε και δεύτερο γκολ. Στο 69’ο Νάντεζ έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε τρίτο γκολ, όμως το γκολ του Σοτίλ στο 78’ ακυρώθηκε ης οφσάιντ. Δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και πήρε νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπενεβέντο ηττήθηκε με 0-3 από την Σπέτσια (Ποπέγκα 29’, Ενζόλα 65’,70’).

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις