Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελικός για Σόλσκιερ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελικός για Σόλσκιερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Εβερτον και Γιουνάιτεντ σε μονόδρομο νίκης και ο Νορβηγός υπο τερματική αμφισβήτηση -  Με Σέφιλντ εντός η Τσέλσι

07.11.2020 | 13:38

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ»! Η Έβερτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα «ζαχαρωτά «έρχονται» από τη ήττα με 2-1 κόντρα στην Νιούκαστλ. Δεν έκαναν κακή εμφάνιση, όμως πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0. Κατάφεραν να μειώσουν, ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-2.  Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα. Απόψε, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να πάρει μια νίκη γοήτρου.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ έρχεται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Άρσεναλ. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση και κάνοντας ένα «φθηνό» πέναλτι ηττήθηκαν. Μεσοβδόμαδα η εικόνα ήταν ανάλογη και η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 από την Μπασάκσεχιρ. Το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις της ομάδας, η οποία θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά την εικόνα της αγωνιστικά.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Χτίζει σερί η Τσέλσι

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο Λονδίνο. Η Τσέλσι υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «μπλε» επικράτησαν 3-0 της Μπέρνλι. Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς. Ενώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησαν με το ίδιο σκορ την Ρεν. Ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Απόψε, στοχεύουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Από την άλλη, η Σέφιλντ έρχεται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Η εμφάνιση της δεν ήταν κακή, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την άμυνα των «πολιτών».  Έχει ξεκινήσει άσχημα την σεζόν και απόψε θέλει την πρώτη της νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Φούλαμ και η Κρίσταλ Πάλας κοντράρεται με την Λιντς.

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε
Exit mobile version