Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό ζωής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό ζωής!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 στο “Γκούντισον” την Εβερτον, πήρε παράταση ο Σόλσκιερ στον πάγκο - Ανετα η Τσέλσι 4-1 τη Σέφιλντ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Άλωσε» το «Γκούντισον Παρκ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-1 της Έβερτον. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να δείχνουν από νωρίς τι θα ακολουθήσει. Τα «ζαχαρωτά» έπιασαν απροετοίμαστη την άμυνα των φιλοξενούμενων και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 19’ ο Μπερνάρντ έκανε το 1-0.  Η απάντηση ήταν άμεση από την Γιουνάιτεντ, η οποία έξι λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μπρούνο Φερνάντες. Ενώ, λίγο αργότερα (32’) κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ 1-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πορτογάλου.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε γρήγορος και οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν κάποιο γκολ. Έγιναν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους δύο κίπερ. Η Γιουνάιτεντ πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 95’ ο Καβάνι έγραψε το τελικό 1-3. Έτσι, η ομάδα του Σόλσκιερ πήρε μία σημαντική νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Τσέλσι 4-1 τη Σέφιλντ

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Τσέλσι. Οι «μπλε» κατατρόπωσαν με 4-1 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις «λεπίδες» μα μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν αμέσως το σκορ. Στο 9’ ο ΜακΓκόλντρικ έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ κατάφεραν να αντιδράσουν. Πίεσαν την Σέφιλντ και ισοφάρισαν. Στο 23’ ο Έιμπραχαμ έκανε το 1-1. Μάλιστα, κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ πριν την ανάπαυλα, με το γκολ του του Τσίλγουελ.

Στο β’ μέρος, οι «μπλε» συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους. Έκαναν αρκετές φάσεις και διεύρυναν την διαφορά τους. Στο 77’ ο Τιάγκο Σίλβα έκανε το 3-1. Ενώ, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βέρνερ τρία λεπτά αργότερα, γράφοντας το τελικό 4-1.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 4-1 την Λιντς (Νταν 12’, Έζε 22’, Κόστα 42’ (αυτ), Αγιού 70’ – Μπάμφορντ 27’). Ενώ, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Φούλαμ (Σούτσεκ 91’).

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις