Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ώρα Der Klasssiker!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ώρα Der Klasssiker!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Μπάγερν δοκιμάζεται στο άντρο της Ντόρτμουντ σε ένα ντέρμπι με φόντο την πρωτιά στην κατάταξη!

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τα βλέμματα στραμμένα στο «Der Klassiker»! Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βεστφαλοί έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Έκαναν μια καλή εμφάνιση και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Μεσοβδόμαδα επικράτησαν με 3-0 της Μπριζ στο Βέλγιο. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί και βρήκαν τρία γκολ, ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκαν από την αντίπαλο της.

Η Ντόρτμουντ έχει την καλύτερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα και θέλει να κρατήσει στο μηδέν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Μπάγερν έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Κολωνία. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο η μεγάλη ποιότητα του ρόστερ της έκανε τη διαφορά. Την Τρίτη διέλυσε με 6-2 την Σάλτσμπουργκ εκτός έδρας. Η επίθεση της πέταγε «φωτιές» και έφτασε εύκολα στη νίκη. Απόψε, θέλει το τρίποντο, που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με ψυχολογία στα υψη η Λειψία

Δυνατή αναμέτρηση στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα». Η Λειψία αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ. Οι «κόκκινοι ταύροι» ηττήθηκαν με 0-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δεν έκαναν κακή εμφάνιση, ωστόσο δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις φάσεις τους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχαν μια σημαντική νίκη, αφού επικράτησαν με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν. Η επιθετική τους λειτουργία ήταν εξαιρετική και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Φράιμπουργκ  έρχεται από την ήττα με 2-4 κόντρα στην Λεβερκούζεν. Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό παρά το ευρύ σκορ. Οι δύο ομάδες αξιοποίησαν στο έπακρο τις ευκαιρίες, που είχαν και σκόραραν. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν ένα κακό σερί και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μάιντς υποδέχεται την Σάλκε. Η Άουγκσμπουργκ κοντράρεται με την Χέρτα Βερολίνου. Η Ουνιόν Βερολίνου αντιμετωπίζει την Αρμίνια Μπίλεφελντ και η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε με Έλτσε η Θέλτα, 1-1 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες
Έπιασε κορυφή η Σαουθάμπτον, 2-0 τη Νιούκαστλ
Στείρα ισοπαλία για Σασσουόλο και Ουντινέζε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις